- 14,936
- 5,123
- 113
Bol şanslar dostum
Gördün mü Bolivya ikinci çeyreğiKazansinda yarin ceker.cekim kolay is
Sağlarlar bence@Editörbet Destek bonusun 20x maksimum kazancı varmış ben 21.5 X katı kazanmış olacam bu kupon tutarsa bakiyede düzenleme olur mu. Yoksa Ufak bir insiyatif sağlanır mı 🤣
Zannetmiyorum açıkçası ama yaparlarsa güzel olurSağlarlar bence
Cok kotu deil.3. Per belli olir ak koyun kara koyun.onu bsover simdi dier mac sikintiGördün mü Bolivya ikinci çeyreği
Zende 20kat kazanmissin boskoy 1bucuga@Editörbet Destek bonusun 20x maksimum kazancı varmış ben 21.5 X katı kazanmış olacam bu kupon tutarsa bakiyede düzenleme olur mu. Yoksa Ufak bir insiyatif sağlanır mı 🤣
160 olsun bizim olsun başka bir şey demiyorumCok kotu deil.3. Per belli olir ak koyun kara koyun.onu bsover simdi dier mac sikinti
Olsun biz talep ediyoruz güzellik yapmak ona kalmışZende 20kat kazanmissin boskoy 1bucuga
Bolivia sıkıntıda şu an 180 e çıkmıştı barem bı araArjantin 3 sayı onde
Buyuk konusmayim ne olur ne olmaz ama tutma ihtimali bencr yuzde 80Gelirse takip eden arkadaşlara liralık ulaşırım sonradan para muhabbeti olmasın Ekli dosyayı görüntüle 326336
Hatta 90Buyuk konusmayim ne olur ne olmaz ama tutma ihtimali bencr yuzde 80
Her zaman ihtimal olmayanı göze almak gerekiyorHatta 90
Arjantini iyi bulmussun tersten handikap olacak neredeyse, bolivya da üst ligi zatenHer zaman ihtimal olmayanı göze almak gerekiyor
Atarlar barem 170Bolivia sıkıntıda şu an 180 e çıkmıştı barem bı ara
Kısır başladılarAtarlar barem 170