- 75,096
- 27,049
- 113
Savas yıne kaos arıyo uslanmaz bu
kimseyi etıket atmadık Kımseye Laf soylemedık Bizide dudukledı Gs iy dan Ver paramı RecoSavas yıne kaos arıyo uslanmaz bu
Gs macına korner harıcı oynanırmıkimseyi etıket atmadık Kımseye Laf soylemedık Bizide dudukledı Gs iy dan Ver paramı Reco
nebıleyım atar iy dedik aw bırkere kazanamdık su gsden fb den hatta konyadan bıle kazandım DünGs macına korner harıcı oynanırmı
Sorsan derız ah ahhnebıleyım atar iy dedik aw bırkere kazanamdık su gsden fb den hatta konyadan bıle kazandım Dün
Okan Buruk Kerem'i 10 numarada oynattığı sürece beter oluruz Eşşek herif eşşek Ziyechi alsın bir tarafına kyosunÜzgünüm valla böyle bir sonuç beklemiyordum düşünceleriniz nedir reisler
Ya geç o işi hoca, kerem denen ayaksız olmasa 2 maçta Kopenhagdan en az 4 puan almıştıkFutbol sadece izlendiği gibi oynanmıyor Kopenhag top oynatmadi 90 dakika hatta grupta kimseye top oynatmadi kimse Okan hocaya ona buna sallamasin boş yere kim oynasa inada baskı gelirdi adamlar bu işi çözmüş oynamaya değil oynatmamaya odaklı onların futbolu işede yaradı kim derdiki Kopenhag bu gruptan çıkacak ama çıktılar tebrik etmek gerekir United kazansa Avrupa tamamen biterdi bu kadroyla sadece Türkiye'de oynamak zorunda kalırdı koca takım kötünün iyisi elinde UEFA var United ne yapsın adamlar sonuncu oldu
Sana ben burdan bi çakarım çıktığın o kıllı deliğe geri dönersinBeter olsun ohhh inşallah liverpool gelir bide o çakar ohhhhhhh
Ucu bıze kadar Geldi ulan GSSon pozisyon herşeyi anlattı aga onu sokacaksın sokamayana neyse
Artık elendik ya her maç 10 numara oynatır ziyechiOkan Buruk Kerem'i 10 numarada oynattığı sürece beter oluruz Eşşek herif eşşek Ziyechi alsın bir tarafına kyosun
Gerizekalı herif kuran çarpsın ki varyaOkan Buruk Kerem'i 10 numarada oynattığı sürece beter oluruz Eşşek herif eşşek Ziyechi alsın bir tarafına kyosun
Sana mıBeter olsun ohhh inşallah liverpool gelir bide o çakar ohhhhhhh
Şike yapsa bu kadar olur bile bile lades dedi birader bile bile göz göre göre sosyal medyada her yerde tag açtık oynatma diye. Kadroya baktım bakar bakmaz sövdüm maç başı dedim kaybedecez. Ziyech'i bir insan nasıl oynatmaz hadi hazır değil diyelim ki oyuna girince gördük hazır. Mertensi oynat bari Kerem hayatında kaç kez 10 numara oynamış kanat oyuncusunu 10 numara oynatmak hangi akla mantığa sığar. Alsın g.tüne soksun şimdi KeremiArtık elendik ya her maç 10 numara oynatır ziyechi