Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Şanlı Galatasaray'ım Şampiyonlar Ligine Veda Etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Şike yapsa bu kadar olur bile bile lades dedi birader bile bile göz göre göre sosyal medyada her yerde tag açtık oynatma diye. Kadroya baktım bakar bakmaz sövdüm maç başı dedim kaybedecez. Ziyech'i bir insan nasıl oynatmaz hadi hazır değil diyelim ki oyuna girince gördük hazır. Mertensi oynat bari Kerem hayatında kaç kez 10 numara oynamış kanat oyuncusunu 10 numara oynatmak hangi akla mantığa sığar. Alsın g.tüne soksun şimdi Keremi
Yav adana maçında adam 76. Dkda forvetten defansa koşup top alıyor bu ziyech adam kendine geldi hazır değil falan değil artık hazır bu adam bomba gibi by akkkk çocuğu keremi çıkarıp sola zsha ortaya mertens sağa ziyech aklına gelmiyor gerizekalı

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,095
27,049
113
Savas ıcın canlar calayii 😂😂

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Yav adana maçında adam 76. Dkda forvetten defansa koşup top alıyor bu ziyech adam kendine geldi hazır değil falan değil artık hazır bu adam bomba gibi by akkkk çocuğu keremi çıkarıp sola zsha ortaya mertens sağa ziyech aklına gelmiyor gerizekalı
Sezon başı yabancı hoca gelecekti bro bu Türk hocalar böyle oyunu okuyamıyor ego sahibi. Ben yaptım oldu havası var. Kerem 10 numara mı oynar körü koysan daha iyi oynar orada. Yazık günah bizi sinir krizine soktular. Kerem kadar başına taş düşsün inşallah alsın bir tarafına soksun.

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Sezon başı yabancı hoca gelecekti bro bu Türk hocalar böyle oyunu okuyamıyor ego sahibi. Ben yaptım oldu havası var. Kerem 10 numara mı oynar körü koysan daha iyi oynar orada. Yazık günah bizi sinir krizine soktular. Kerem kadar başına taş düşsün inşallah alsın bir tarafına soksun.
Gsyle beraber benide yaktin kanka

ilker2941

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,420
1,015
113
Umarım bir gün hakettiği yerlere yeniden dönecek Türk futbolu. Hakem eleştirileri ve en önemlisi lobileşme yıkılırsa bu mümkün olur. Doğru transfer, aidiyet, meslek aşkı olursa bu başarı gelir. Kopenhag ile Galatasaray kadrolarını kağıt üstüne koy 10 maçın 8ini kazanır Galatasaray. Bunun sebebi ne anlamıyorum, saçma sapan supriz kadrolarla çıkılıyor. Bazı yabancıların umrunda değil maçlar para için oynuyor. Ben Fenerbahçeliyim konferans Ligi'nde 6 gol yiyoruz bu kabul edilemez ya bu iş böyle olmaz. Sen rotasyonu Avrupada yapamazsın.
Eee sebebi ne ?
Tek sebebi var futbolu aşan rekabet özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki saçma çatışmalar ülkede futbolu Bitirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...