- 59,502
- 26,737
- 113
Neyse ben KaçtımUcu bıze kadar Geldi ulan GS
Neyse ben KaçtımUcu bıze kadar Geldi ulan GS
Kısaltma argo kullanmayalım dostKimsenin tavuğuna kış mış demedik banane av
La ölüm kalım maçında bu diziliş bu taktik nedir. Üç gün üç gece sövsem az bu adamaKerem bu takımdan gidene kadar veya yedek oturana kadar artık Galatasaray hakkında hicbisey konuşmayacağım
Yav adana maçında adam 76. Dkda forvetten defansa koşup top alıyor bu ziyech adam kendine geldi hazır değil falan değil artık hazır bu adam bomba gibi by akkkk çocuğu keremi çıkarıp sola zsha ortaya mertens sağa ziyech aklına gelmiyor gerizekalıŞike yapsa bu kadar olur bile bile lades dedi birader bile bile göz göre göre sosyal medyada her yerde tag açtık oynatma diye. Kadroya baktım bakar bakmaz sövdüm maç başı dedim kaybedecez. Ziyech'i bir insan nasıl oynatmaz hadi hazır değil diyelim ki oyuna girince gördük hazır. Mertensi oynat bari Kerem hayatında kaç kez 10 numara oynamış kanat oyuncusunu 10 numara oynatmak hangi akla mantığa sığar. Alsın g.tüne soksun şimdi Keremi
Benim paramı Recodan Al Gs Gs Kafamızı sısırdı iy 4 k attık atar die Ulan GsNeyse ben Kaçtım
Tamam cnmKısaltma argo kullanmayalım dost
Sezon başı yabancı hoca gelecekti bro bu Türk hocalar böyle oyunu okuyamıyor ego sahibi. Ben yaptım oldu havası var. Kerem 10 numara mı oynar körü koysan daha iyi oynar orada. Yazık günah bizi sinir krizine soktular. Kerem kadar başına taş düşsün inşallah alsın bir tarafına soksun.Yav adana maçında adam 76. Dkda forvetten defansa koşup top alıyor bu ziyech adam kendine geldi hazır değil falan değil artık hazır bu adam bomba gibi by akkkk çocuğu keremi çıkarıp sola zsha ortaya mertens sağa ziyech aklına gelmiyor gerizekalı
Gsyle beraber benide yaktin kankaSezon başı yabancı hoca gelecekti bro bu Türk hocalar böyle oyunu okuyamıyor ego sahibi. Ben yaptım oldu havası var. Kerem 10 numara mı oynar körü koysan daha iyi oynar orada. Yazık günah bizi sinir krizine soktular. Kerem kadar başına taş düşsün inşallah alsın bir tarafına soksun.