Görev başarılı 15-0Ben bı 15-0 yapmaya gidiyorum
La toplasan 7 8 gün bile olmadı çark başlayalı 15 tane nası çeviriyonGörev başarılı 15-0
Hayır oldu hatta 16 bile olabilir hergun çeviriyorum ben eminim bı ara silindi sonra akşam tekrar başladı felan ama bı kere bile kazanmadim o yüzden forumun c. Benim 😂La toplasan 7 8 gün bile olmadı çark başlayalı 15 tane nası çeviriyon
Afiyet olsun umut 🤗🤭☺😳😳😳La toplasan 7 8 gün bile olmadı çark başlayalı 15 tane nası çeviriyon
çıkmazzz boşuna çevirme )Görev başarılı 15-0
Bana cıktı da ne oldu dunden beri gonderilmiyor 12 saat dedı 24 saat oldu neredeyse 😀çıkmazzz boşuna çevirme )
Bana cıktı da ne oldu dunden beri gonderilmiyor 12 saat dedı 24 saat oldu neredeyse 😀
hergün 1 kişiye çıkar sen de o 1 sin gönderirler uygun site bulursalarBana cıktı da ne oldu dunden beri gonderilmiyor 12 saat dedı 24 saat oldu neredeyse 😀
Kardesım papara yollıcaklar dun 12 saat dedı 24 saat oldu hala ses yokhergün 1 kişiye çıkar sen de o 1 sin gönderirler uygun site bulursalar
forum ödemiyor sponsorlardan gelecekKardesım papara yollıcaklar dun 12 saat dedı 24 saat oldu hala ses yok
Oyle sacmalık mı olur Kardesım sende alemsın ya 1 ay bekleriz ozaman 😀forum ödemiyor sponsorlardan gelecek
oku başkanın ilk yazdığını siteler sporsor yazıyor forum sana ne parası göndersin sen sacmalıyorsunOyle sacmalık mı olur Kardesım sende alemsın ya 1 ay bekleriz ozaman 😀