Benim 100um herkesin 500unden iyidir dost başkanım gel hele alalım su 100uSansa bak be herkese 500 cikiyor sana 100 cikmis kanki
Benim 100um herkesin 500unden iyidir dost başkanım gel hele alalım su 100uSansa bak be herkese 500 cikiyor sana 100 cikmis kanki
Lady killer zaten 100 kişiden 1 2 kişiye çıkıyor başkanım köpek büyüsü yapmış çarkaNe şans ya çarkin ilk gününden beri hep pas.O da iyiymiş.Bu kadar şansızlık olmaz.😔🙄
Merhaba .Gerçekten çıkmıyor tam çizgide kalıyor o bile pas çıkıyor 😂😂Lady killer zaten 100 kişiden 1 2 kişiye çıkıyor başkanım köpek büyüsü yapmış çarka
Shellac veya başkana hatırlat unuta biliyorlar.Tekrar özelden yaz ekliyorlar.bana da 15 tl nakit çıktı dün ne zaman ekleniyor bu nasıl ekleniyor papara da ilettim
Pasa geldimi ağırdan alıyor başkanım sen yok musun sen nakitleri yağlamis paslar tırnakli ilerlemiyorMerhaba .Gerçekten çıkmıyor tam çizgide kalıyor o bile pas çıkıyor 😂😂
Pasa geldimi ağırdan alıyor başkanım sen yok musun sen nakitleri yağlamis paslar tırnakli ilerlemiyor
İnanmazsin tam geçen gün duracağı zaman parmağımla iteledim biraz daha gitsin diye gitmedi.Direk kopyalamak yasak diye yazı çıkti.🤣🤣Pasa geldimi ağırdan alıyor başkanım sen yok musun sen nakitleri yağlamis paslar tırnakli ilerlemiyor
Tatava yapma dost pas cıktıysa cıktı seni mi dinlicez buradaPasa geldimi ağırdan alıyor başkanım sen yok musun sen nakitleri yağlamis paslar tırnakli ilerlemiyor
Pas çıksın dost 50 100le işimiz yok bize saglam dostlar lazım var mı önereceğinTatava yapma dost pas cıktıysa cıktı seni mi dinlicez burada
Dostlar telefonlara cevap vermıyor dost varsa bizede bul 1-2 tanePas çıksın dost 50 100le işimiz yok bize saglam dostlar lazım var mı önereceğin
Yanlız değilsin kankii 😂Ne şans ya çarkin ilk gününden beri hep pas.O da iyiymiş.Bu kadar şansızlık olmaz.😔🙄
Parası bitince gelirTahtalı diye bi çocuk vardı öldümü o nerde ya
Seni hatırlıyorum hey gidi günlerParası bitince gelir
Ben unutulmam yaşanirimSeni hatırlıyorum hey gidi günler