- 102,805
- 153,410
- 113
Özelden Papara iletir misiniz penaltıcı dostNiye boş olsun knka bak çıkana çıkıyor @Shellac 10 nakitimi alayım reis 😀
Özelden Papara iletir misiniz penaltıcı dostNiye boş olsun knka bak çıkana çıkıyor @Shellac 10 nakitimi alayım reis 😀
Ne yapak olum para olmadan geleni dikiyoz bizde 😂Olum size nolmus böyle iyice ölü dikici olmuşsunuz
Keşke bana da çıksa 🙂Özelden Papara iletir misiniz penaltıcı dost
Cevrimi yok oyna direktVbette carkdan 15 freespin çıktı spinden 15 TL çıktı bunun şartı ne sporda oynayabilir miyim dostlar
Herkese ayni 😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 230989sayın başkanım makineye çok hassas ve ince ayar vermişsiniz bu iki oldu... Hayır neden kazandı demiyor da kaybetti diyor.. Oysa tam ortada.
Şans Çarkı sitemize eklenmiştir. 50 Mesaj ve üzeri tc onayı yapmış üyeler katılabilir. Her üyenin günde 1 kere çevirme hakkı vardır. Her gece 00:20'da sıfırlanmaktadır.Sans çarkı neden calismiyor
Ömer nerde la bu sans carki gece bana cevirttigin sey mi?😂😂😂ben onu dalgasina yaptigini dusundum.o kadar tasak gevtiniz ki hicbirseyi ciddiye alamiyorumŞans Çarkı sitemize eklenmiştir. 50 Mesaj ve üzeri tc onayı yapmış üyeler katılabilir. Her üyenin günde 1 kere çevirme hakkı vardır. Her gece 00:20'da sıfırlanmaktadır.
Mustafa isim kullanma aw git 50 msj yap ondan sonra gel gülüm aktif olucakÖmer nerde la bu sans carki gece bana cevirttigin sey mi?😂😂😂ben onu dalgasina yaptigini dusundum.o kadar tasak gevtiniz ki hicbirseyi ciddiye alamiyorum
Ömer nerde la bu sans carki gece bana cevirttigin sey mi?😂😂😂ben onu dalgasina yaptigini dusundum.o kadar tasak gevtiniz ki hicbirseyi ciddiye alamiyorum
Mustafa isim kullanmami😂😂😂tam maskeli besler isi .gece naptim bak deneme bonusuyla cevirdim zoru basardim ve umudum olmasada cekebildim😂😂😂Mustafa isim kullanma aw git 50 msj yap ondan sonra gel gülüm aktif olucak
Bu da ödemez bunların denmee bonusu 1/0/2 beş kat cevrimliMustafa isim kullanmami😂😂😂tam maskeli besler isi .gece naptim bak deneme bonusuyla cevirdim zoru basardim ve umudum olmasada cekebildim😂😂😂
Bende oyle dusunuyordum ama gece bi baktim yaptigim.bahia gelmis😂😂😂Bu da ödemez bunların denmee bonusu 1/0/2 beş kat cevrimli