- 115
- 81
- 28
Sen nerden ciktin be gardas .piyango vurunca akraba cogalir ya oyle bir seyburası muhabbet yerı degıl dost papara payfıx no lazımsa yazcan ozelden atıcaz
Sen nerden ciktin be gardas .piyango vurunca akraba cogalir ya oyle bir seyburası muhabbet yerı degıl dost papara payfıx no lazımsa yazcan ozelden atıcaz
bız hep burdayız gardas bı yerden cıktıgımız yokSen nerden ciktin be gardas .piyango vurunca akraba cogalir ya oyle bir sey
Yazdım özelden dost Ne varsa sende var aw ateşleburası muhabbet yerı degıl dost papara payfıx no lazımsa yazcan ozelden atıcaz
Ben sadece adaşimi bilirim aksam bir tek o destekledi😂😂😂atlantisin adami o da ama olsunbız hep burdayız gardas bı yerden cıktıgımız yok
Dolandiricinin krali bu reis dikkat etSen nerden ciktin be gardas .piyango vurunca akraba cogalir ya oyle bir sey
Kanka atlantisle konus coz bizim olayi 200-200 paylasalimDolandiricinin krali bu reis dikkat et
Benim kendime hayrim yok gardaş laKanka atlantisle konus coz bizim olayi 200-200 paylasalim
Olum o kadar savunuyordun ben sitede ortak olman lazimdi senin o savunmayla.babamin sirketi olsa ben o kadar savunmam😂😂😂Benim kendime hayrim yok gardaş la
Siteyi niye savunayim Mustafa ben emekçinin yanındayım Atlantis senin xxx yesinOlum o kadar savunuyordun ben sitede ortak olman lazimdi senin o savunmayla.babamin sirketi olsa ben o kadar savunmam😂😂😂
Atlantisin benim cubuk krakerimi yiyebilmesi icin pelikan gibi olmasi lazim😂😂😂Siteyi niye savunayim Mustafa ben emekçinin yanındayım Atlantis senin xxx yesin
Duzeltmede yapamiyorum sen nasil duzelttin yaziyi😂😂😂@Daimon dan ozur dileriz yanlislik oldu
Büyüyünce sende yaparsın yeğenDuzeltmede yapamiyorum sen nasil duzelttin yaziyi😂😂😂
Daimonda rica et o yapar gülümDuzeltmede yapamiyorum sen nasil duzelttin yaziyi😂😂😂
Duzelttim cubuk kraker yaptim o sansurlu yeri @Daimon @Galatasaray571Duzeltmede yapamiyorum sen nasil duzelttin yaziyi😂😂😂
Yaptim😂Daimonda rica et o yapar gülüm
ARGO YASAK..Duzelttim cubuk kraker yaptim o sansurlu yeri @Daimon @Galatasaray571
Daimon cubuk krakerin neresi argo.hepimiz yedik sen yemedin mi?ARGO YASAK..
Reis mesajını geçmişi görebiliyorum iyi forumlar..Daimon cubuk krakerin neresi argo.hepimiz yedik sen yemedin mi?