- 625
- 686
- 93
Arkanı dön kanka başkan geliyor 🤣🤣@Shellac başkan 20 tl ödül vermesi gerekmiyor mu? Çoğu 20 tl nin içinde. Başkana borçlandın diği bu Ekli dosyayı görüntüle 232741
Arkanı dön kanka başkan geliyor 🤣🤣@Shellac başkan 20 tl ödül vermesi gerekmiyor mu? Çoğu 20 tl nin içinde. Başkana borçlandın diği bu Ekli dosyayı görüntüle 232741
Tam Ortalamadigi Sürece Hep Borclaniyorsun 🤣@Shellac başkan 20 tl ödül vermesi gerekmiyor mu? Çoğu 20 tl nin içinde. Başkana borçlandın diği bu Ekli dosyayı görüntüle 232741
Günde 100 defa çeviriyorum gene yok 🤣 başkana verecek tek bir şeyimiz kaldı 😂Tam Ortalamadigi Sürece Hep Borclaniyorsun 🤣
Ahhahahhahaha allah belanı vermesin sesli güldüm hahahahhaha 🤣🤣🤣🤣Tam Ortalamadigi Sürece Hep Borclaniyorsun 🤣
Az Kaldı İsteyecek Zaten 🤣🤣Günde 100 defa çeviriyorum gene yok 🤣 başkana verecek tek bir şeyimiz kaldı 😂
Kanka bankaya para aticam banka hiçbirini kabul etmiyor la yarım saat yatiramadim para sahtemiki awAz Kaldı İsteyecek Zaten 🤣🤣
Ajdhahabdan Kivre Tokat Etmiş Olabilirler Seni 🤣🤣Kanka bankaya para aticam banka hiçbirini kabul etmiyor la yarım saat yatiramadim para sahtemiki aw
Gece oyun çevireyim dedim onuda yapamadık sabah tekrar deneyim olmadı bakkaldan sigara alayım 10 tane bakkala girsem anca bozarAjdhahabdan Kivre Tokat Etmiş Olabilirler Seni 🤣🤣
Gir Bakkala 2 Birinden 2 Birinden 2 Birinden Al Paralar Değişsin Bi Daha Dene 🤣Gece oyun çevireyim dedim onuda yapamadık sabah tekrar deneyim olmadı bakkaldan sigara alayım 10 tane bakkala girsem anca bozar
Deliği tutturamadık deseneTam Ortalamadigi Sürece Hep Borclaniyorsun 🤣
Ben de iyi güldüm 🤣🤣🤣🤣Ahhahahhahaha allah belanı vermesin sesli güldüm hahahahhaha 🤣🤣🤣🤣
O tabloyla hepimiz borçluyuzEkli dosyayı görüntüle 233442
bu tabloyla nasil borçlu oldum la
bi yanlışlık var sanki ama 🤣O tabloyla hepimiz borçluyuz
Gönderildi dostum