- 2,256
- 415
- 83
Kalkmadı o geçerli kardeşim hala500 mesaj şartı var dostım tabi kalkmadıysa
Kalkmadı o geçerli kardeşim hala500 mesaj şartı var dostım tabi kalkmadıysa
Tamamdır dostKalkmadı o geçerli kardeşim hala
Aha yeminle benArkadaşlar cidden cok ihtiyacı olana verelim lütfeen duyarlı olalım
Dost açık konuşayım yarısı kenkarta yarısınıda sigara alacagımArkadaşlar cidden cok ihtiyacı olana verelim lütfeen duyarlı olalım
Kardeşim kimse ihtiyacım yok demez açıkçası sen bilirsin ama adil olmaz gibiArkadaşlar cidden cok ihtiyacı olana verelim lütfeen duyarlı olalım
Arkadaşlar cidden cok ihtiyacı olana verelim lütfeen duyarlı olalım
Cıgara yoq cıgara benım hedef oArkadaşlar cidden cok ihtiyacı olana verelim lütfeen duyarlı olalım
bana ver o zaman evde zeytin yokArkadaşlar cidden cok ihtiyacı olana verelim lütfeen duyarlı olalım
hedef tamam mı dost 2 kişiyi çekilişle yapıyorum o zamanArkadaşlar cidden cok ihtiyacı olana verelim lütfeen duyarlı olalım
Cek ggelsin Shellac çeken ellerin dert görmesinhedef tamam mı dost 2 kişiyi çekilişle yapıyorum o zaman
Hangi ara açıldı buraCek ggelsin Shellac çeken ellerin dert görmesin
3 kişiyi seçsin onlar aradan çıksın öyle yap istersen Modumhedef tamam mı dost 2 kişiyi çekilişle yapıyorum o zaman
Sende sec bea
Haydi bakalım şans en çok ihtiyacı olanın yanında olsunhedef tamam mı dost 2 kişiyi çekilişle yapıyorum o zaman