- 4,865
- 1,471
- 113
Askı
Gönlümüz zenginBak hele bak burası facker lerin yeri zenginler giremez
Kardeşim işin acemisi değilim millet gibi gidip bildiğimiz takıma oynayınca ne değişiyor?Yahu başka maç mi kalmadı dostum u 20 oynanır mi inşallah gelir tabiki.
Valla sensiz rollerin tadı yok biran önce kaybet gel elinde ne varsa takılalim buradaGönlümüz zengin
İyari şuanki skora göre verilen 1.0.2 oranları. Gol çıkma yönünde bu benim kendi fikrim kendi analizim.tabi her zaman tutmuyor benim analizde.insallah yanılırim.mac sonu üst oranları maçın en az 2.3 gol daha çıkacağını gösteriyor.ilk yarı böyle bitse bile ikinci yarı enaz 2.3 gol olur.Elbette 2. Yarı bizi baglamiyorumSıkıntılı olduğunu nereden anladın kardeşim?
Eheheh deme öyle bozma şansımızı 😶🤣Valla sensiz rollerin tadı yok biran önce kaybet gel elinde ne varsa takılalim burada
O zaman vurduğun gol olsun gönlümüz seninleEheheh deme öyle bozma şansımızı 😶🤣
Sakatlikda olabilirkart çıkacak herhalde. çok bekledi.
Dostum insanlar yorum yapıyor neden bu kadar alınıyorsun. Yoruma açık bir rolling etkinliği bu. Sadece kendin için yapmıyorsun bu rollingi. Ne var bunda insanlar yorum yapıyor. Saygı duy geç. Ben zaten takip etmiyorum bol şans dilemeye geldim. Inşallah da gelir dedimSıkıntılı olduğunu nereden anladın kardeşim?