Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Santabet Rolling | FutbolEmpire | Kasa 100 Hedef 750

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FutbolEmpire

Darlandım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
948
510
93
İyari şuanki skora göre verilen 1.0.2 oranları. Gol çıkma yönünde bu benim kendi fikrim kendi analizim.tabi her zaman tutmuyor benim analizde.insallah yanılırim.mac sonu üst oranları maçın en az 2.3 gol daha çıkacağını gösteriyor.ilk yarı böyle bitse bile ikinci yarı enaz 2.3 gol olur.Elbette 2. Yarı bizi baglamiyorum
Fikrine saygı duyarım, maçta 17 kez ceza sahası önünde top ile buluşma olmuş orana veya büronun neyi gösterdiğine asla bakmam istatistik var aklıma yatıyorsa direkt alırım bahsi

Brakee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,310
3,502
113
Dostum insanlar yorum yapıyor neden bu kadar alınıyorsun. Yoruma açık bir rolling etkinliği bu. Sadece kendin için yapmıyorsun bu rollingi. Ne var bunda insanlar yorum yapıyor. Saygı duy geç. Ben zaten takip etmiyorum bol şans dilemeye geldim. Inşallah da gelir dedim
Teşekkür ederim dost.Sorun değil güzel bir uslub ile açıklamaya çalıştım zaten.insallah her oynadığı kupon gelir herkesin.

FutbolEmpire

Darlandım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
948
510
93
Dostum insanlar yorum yapıyor neden bu kadar alınıyorsun. Yoruma açık bir rolling etkinliği bu. Sadece kendin için yapmıyorsun bu rollingi. Ne var bunda insanlar yorum yapıyor. Saygı duy geç. Ben zaten takip etmiyorum bol şans dilemeye geldim. Inşallah da gelir dedim
Alınma yok dostum, sadece beğenmeyen adam takip etmesin yanlış bir fikir mi?

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,386
3,326
113
10 dakikadır sakatlık var deniliyor aiscore da.

Brakee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,310
3,502
113
Fikrine saygı duyarım, maçta 17 kez ceza sahası önünde top ile buluşma olmuş orana veya büronun neyi gösterdiğine asla bakmam istatistik var aklıma yatıyorsa direkt alırım bahsi
Sen yalnıs okudun heralde dost.yada sinirlendin okuduğunu anlayamadın sonra.Dikkat edersen 2.3 gol çıkar dedim ilkyari için sıkıntı dedim.ikinci yarı 2.3 gol rahat çıkar dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...