- 87,735
- 47,688
- 113
Eskidendi o isler.disardaki pirince giderken eldeki bulgurdan olma derim 200e 4kda cok iyi paraYemezler demi
Eskidendi o isler.disardaki pirince giderken eldeki bulgurdan olma derim 200e 4kda cok iyi paraYemezler demi
Bol kazançlar dostum 😎Dostlar kupon icerde simdi bu adam kayboldu sanmayin cekimle filan ugrasacam yarın suanki mesajima kadar konuya yazan arkadaslarla bi cekilis olacak herkese cok tesekkur ederim
4bin mi çekeyim yoksa riske degermjHangi site olduğuna bağlı. Ama sana tavsiyem o diger sugar rush oyununda 100 er yada 150 er tane çevir sonra başka slota geç 50 100 de orda çevir en düşük betten. Yanı geçmişi biraz karıştır başka skorlarla. Lâkin yatırım yapmalısın 😉
Güle güle harca kardesim..Dostlar kupon icerde simdi bu adam kayboldu sanmayin cekimle filan ugrasacam yarın suanki mesajima kadar konuya yazan arkadaslarla bi cekilis olacak herkese cok tesekkur ederim
Ozaman bitireyim 2 spini 4bin çekim birazdan reklam atayım bakmak isteyen olursaBol şanslar 💫🙏İçinden geleni yap .Riske atmaya da deymez ihtiyacina göre karar ver sana kalmış
Pusuda bekliyolardir damlarlar saat 3 teBu konuda tek bir eksik var hiç farkettiniz mi?
Çekim paylaş yapan olmamış 😂
Bitirdim 4binden olmayalim
Tebrik ederim 🙏Bitirdim 4binden olmayalim
Bu konuda tek bir eksik var hiç farkettiniz mi?
Çekim paylaş yapan olmamış 😂
Rahat ödertebrikler youwin odicek mi o parayı 5 sene önce 200tl mi çaldılar şerefsiz cebbank ile 🤣
Saglam site öder dost ben daha önce 100 k çektim 24 saatte ödemişti zaten site geç ödeme yapıyor ama saglam ödüyor hiç sorun yaşamadımtebrikler youwin odicek mi o parayı 5 sene önce 200tl mi çaldılar şerefsiz cebbank ile 🤣