Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Santosbetting 50 TL Deneme Bonusu

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,035
10,017
113
La bu siteye ben yıllar önce üye oldum üye olmayan kalmış mi

Csknshn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
361
189
43
heveslenmesi mi kalmış ödedi adamlar parayı dostum sitenin reklamını yapmaya gelmedim buraya multi hesabınız vardır kapatmışlardır.

açtığım konulara bakarsan zaten yatırımlı bonus paylaşmam ben kaybedecek birseyimiz yok üye olursun kazanırsan öderlerse alırsın ödemezlerse kaybın yok konuya boş boş yorum yapıp milletin önünü kesmeyin bak dün bets10 grubunun 15 liralık bonusundan onlarca kişi çekim yaptı
Boş boş yorum ne yapacam birader ne diye üst perdeden konuşuyorsun ben başıma gelen olayı anlatıyorum sen çekmiş olabilirsin dün aynı sekil de arkadaşımda katladı onun da hesabın i engellediler boş boş konuşan sensin ağzından çıkan lafa dikkat et

Csknshn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
361
189
43
heveslenmesi mi kalmış ödedi adamlar parayı dostum sitenin reklamını yapmaya gelmedim buraya multi hesabınız vardır kapatmışlardır.

açtığım konulara bakarsan zaten yatırımlı bonus paylaşmam ben kaybedecek birseyimiz yok üye olursun kazanırsan öderlerse alırsın ödemezlerse kaybın yok konuya boş boş yorum yapıp milletin önünü kesmeyin bak dün bets10 grubunun 15 liralık bonusundan onlarca kişi çekim yaptı
Bets10 ayrı ona bir lafim yok sağlam site çekim yaptım dediğin siteye yüklü yatirim yap bakalım yine söylüyorum santosbetting dolandırıcı dedigimin arkasındayım hiç hile hurda yapmadım kazancıma coktuler

Tugay0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
250
93
28
site de canlı destek neden halen yok ben anlamadım

fthdrm

Üye
Yeni Üye
27
13
3
Hadi bakalım ben çekim talebi verdim sıra sizlerde sweet bonanzası efsane
kazanç videosu 100 X nasıl geliyor izleyin

Ekli dosyayı görüntüle 279499
sakın abone olmayın bildiginiz pijkurusu bunlar çekim yaptım diyen de sitenin iyidir canlı desteğe bağlanıp çevrim şartlarını sordum deneme bonusu adı altında promosyonumuz bulunmamaktadır dedi serdar diye malın teki destekten ekran görüntüsü aldım kendi sayfalarinda geciyo reklamı deneme bonusu yok diyo Serdar bey iyi misin kafan mı güzel dedim ekran görüntüsünü attım sohbetten attı beni ve sohbet simgesi kayboldu sakın üye olup bilgilerinizi kaptırmayın ben üye olmadan sormuştum iyi ki üye olmamısım

butimar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
601
254
63
Birader 998tl yapmışsın şart 1000 nasıl ödediler neyin kafası bu site adamı mısın
ulan ne gereksiz adamsın 1000 tl mi ödemişler bi bak bakalım
zaten kurallar yazıyor 1000 yap 200 çek şeklinde yorum yapmadan önce bir oku ne yazılmış sonra kendini rezil etme buralarda
1670110889432.png
200 tl çekim yapmışım mesajları okumuyor musunuz okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz sizin gibileri anlayamıyorum burada insanlar faydalansın diye paylaşmışım site sana bonus eklemedi diye bana niye sallamaya çalışıyorsun

Berke700

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
400
281
63
ulan ne gereksiz adamsın 1000 tl mi ödemişler bi bak bakalım
zaten kurallar yazıyor 1000 yap 200 çek şeklinde yorum yapmadan önce bir oku ne yazılmış sonra kendini rezil etme buralarda
Ekli dosyayı görüntüle 283839
200 tl çekim yapmışım mesajları okumuyor musunuz okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz sizin gibileri anlayamıyorum burada insanlar faydalansın diye paylaşmışım site sana bonus eklemedi diye bana niye sallamaya çalışıyorsun
Knk keske allaha havale etseydin 11gün sonra cevap verceğine

butimar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
601
254
63
@Shellac baskan bonus bitmiş konuyu kapatır mısın