- 56,194
- 30,456
- 113
Takiliyom laSaydı görmedın mı dost ekle bakalım suatıda 10 olsun düz olsun 😄
Takiliyom laSaydı görmedın mı dost ekle bakalım suatıda 10 olsun düz olsun 😄
%20 çevrimsiz alıyom tek maç basket sallıyom sonra bummmNe işin var la orda
O patlatacak birşey bulur,,kuruduk be dostum ddD@sapsap10 sana para kalmiycak hammina 😁 🤭
Gelmeden verir miyim isim kupon bile paylaşmıyom🤣Söyleme dost söyleme burda site adı tamam @Yapabilirim seni kast etmiyorum dostum yanlış anlama ama burda site ismi vermeyin çekim gelmeden elek olursunuzz yaşandı
Boşver suvatım zaten alsanda site senden geri alıyor napcan ki gerek bile yok boşverTakiliyom la
Ya boşa şapşapcı dost demedik geleni geçeni şapşaplarGelmeden verir miyim isim kupon bile paylaşmıyom🤣
BolsansTachira maçı ust olursa 2 kişiye 250
Talibim hocsm bu arada o ligin babası benimTachira maçı ust olursa 2 kişiye 250
Bence olmayacak kankaTalibim hocsm bu arada o ligin babası benim
bol şanslarTachira maçı ust olursa 2 kişiye 250
Aynen pasam sen siteleri soydun zatenBoşver suvatım zaten alsanda site senden geri alıyor napcan ki gerek bile yok boşver
Bol nol sansTachira maçı ust olursa 2 kişiye 250
Ulan dk 87 niş o dakkaya kadar ne düşündün neyse tachira yanıltmaz ya atar ya atarBence olmayacak kanka
Ne çekim gelmedeni la aynı bu sekil kupon takip ediyorduk biz adamın hesabı patladı bizde ona destek olduk diye adımız hirzia cikdi bide ban yedik 2 ay sürgüne attılar hızı sonra gercekler ortaya cikdi aklandik banimiz acildiSöyleme dost söyleme burda site adı tamam @Yapabilirim seni kast etmiyorum dostum yanlış anlama ama burda site ismi vermeyin çekim gelmeden elek olursunuzz yaşandı
Suvatım nie öyle diyon üzülüyom sonraAynen pasam sen siteleri soydun zaten
La 3 dk kalmış hitmesine daha önce solesene artirirdikTachira maçı ust olursa 2 kişiye 250
Olmaz öyleTakiliyom la
Kendimi çıkarıp almam lazım. 5 dk önce gelse direk alırdım 15 sayfaya baktım insan bi bol şans yazarSaydı görmedın mı dost ekle bakalım suatıda 10 olsun düz olsun 😄