- 87,640
- 47,632
- 113
Suvatim deme kiziyorSuvatım nie öyle diyon üzülüyom sonra
Suvatim deme kiziyorSuvatım nie öyle diyon üzülüyom sonra
Ya sen her konuya bi şekilde ortada kalıyon desene z😀Ne çekim gelmedeni la aynı bu sekil kupon takip ediyorduk biz adamın hesabı patladı bizde ona destek olduk diye adımız hirzia cikdi bide ban yedik 2 ay sürgüne attılar hızı sonra gercekler ortaya cikdi aklandik banimiz acildi
Buatım dicem buna artıkSuvatim deme kiziyor
Eyw kardeş şansın bol ola tskrlerKelle başı 250 şer marley müsait oldukca dağıtım yapacak bol şans herkese
Sen kesin 500 k falan kazandın bu kadar cömert olamazsın senKelle başı 250 şer marley müsait oldukca dağıtım yapacak bol şans herkese
Yok bro farzet sen yapiyosun roll sana oldu aeni savunmiycazmi onun gibi bişey oldu karambole ban yedikYa sen her konuya bi şekilde ortada kalıyon desene z😀
Yok la hep 250 atıyorSen kesin 500 k falan kazandın bu kadar cömert olamazsın sen
Aynen 1klik roll istiyoz puahhahahOlmaz öyle
Her şakanın altında bi gerçeklik vardır
Komşusu açken tok yatan bizden değildir
Tek yiyen tek ölür
Besle büyüt danayı tanımaz olsun anayı
Adam adam25 i karta geri kalan da bize kalsın aw Ekli dosyayı görüntüle 648150
Sen boşa yemişsin ya sen hem ne anlıcan o işlerden biz anlamayız valla ama yapanlar var vallaYok bro farzet sen yapiyosun roll sana oldu aeni savunmiycazmi onun gibi bişey oldu karambole ban yedik
70 lira niye dost sigara mı alcan 😄25 i karta geri kalan da bize kalsın aw Ekli dosyayı görüntüle 648150
70tl sbah simit parası25 i karta geri kalan da bize kalsın aw Ekli dosyayı görüntüle 648150
Kesene bereket haciKelle başı 250 şer marley müsait oldukca dağıtım yapacak bol şans herkese
4aylik emekli maasimmis MK..Nasıl stres olunmaz...nefes aldın şükür be gardasim25 i karta geri kalan da bize kalsın aw Ekli dosyayı görüntüle 648150
kesene bereketKelle başı 250 şer marley müsait oldukca dağıtım yapacak bol şans herkese
tebrikler hocam güle güle harca donu kurtardınTamam dost 4 e kadar çekim gelirse atarım sana gelmezse gündüze kalır
Çaya yetiş aman ha ddDŞu karta yatırayım da geliyom siz sohbet edin 🤣
Tmm aga biz sohbet ederiz sen paralari say tamam miŞu karta yatırayım da geliyom siz sohbet edin 🤣