Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Sarı-Lacivertliler İlk Resmi Maçında Lugano'yla Şampiyonlar Ligi Ön Elemesinde Karşılaşacak

gfbursa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,316
2,298
113
ne döneceğim ben yener diye düşündüm iddia sonuçta ama ilk yarı var oynadım ki oldu da. Skor beni ilgilendiren bir durum değil ama bu topu ligde oynarsa ilk 5 e girer fener
ms 1 deyip sonra ilk yarı kg oynuyosun sonra da ms 2 olsun hoşuma gider diyosun güzel kafa

JoeQuanqa

İte it gibi davranki it kendini bilsin.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
15,766
113
İyi hoş fener bugün herkese kazandırdı da bu takım fenere karşı bu kadar basit gelip 2 gol atıyorsa lille maçı da gollü geçer.

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Dzekoya bak ismail kartalın yönetiminde kadroya giremiyodu adam hattirick yaptı

eyesofshadow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,574
1,805
113
Fenerin kaleci çöp ya bize muslera gibi adam lazım yoksa zor işi

gfbursa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,316
2,298
113
Amk 1 dedim diye 1 oynamak zorunda mıyım? 2 olunca niye zoruma gitmesi mi lazım? Tabii siz kendiniz alışkınsınız Avrupa da farklı takımlar desteklemeye ondandır
görüyoruz kimin kimi desteklediğini 1-0 olunca gülüyodun ;)

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,634
22,892
113
Şampiyon fener tezahüratları başlasın

Croxilex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,217
2,325
113
ne döneceğim ben yener diye düşündüm iddia sonuçta ama ilk yarı var oynadım ki oldu da. Skor beni ilgilendiren bir durum değil ama bu topu ligde oynarsa ilk 5 e girer fener
Kanka ilk kez mi mourinho takımı izliyorsun bu herif hicbir takiminda hicbir senesinde topa hakim, sov yapan dominant bir futbol oynatmadi. Adamin olayi bu topu rakibe salar ama salaktan 3 4 atar

JoeQuanqa

İte it gibi davranki it kendini bilsin.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
15,766
113
O başka zatende adam güven vermiyor zaten ne mal olduğunu hırvatistan maçlarında gördük geleni aldı kaleye
Ben olsam o kadar para vericen madem bizim salaklar almadı ınakı pena yı alsalardı taş gibi kaleci bunu 10 katlar