ne döneceğim ben yener diye düşündüm iddia sonuçta ama ilk yarı var oynadım ki oldu da. Skor beni ilgilendiren bir durum değil ama bu topu ligde oynarsa ilk 5 e girer feneryapma ya niye dönüyosun şimdi
ne döneceğim ben yener diye düşündüm iddia sonuçta ama ilk yarı var oynadım ki oldu da. Skor beni ilgilendiren bir durum değil ama bu topu ligde oynarsa ilk 5 e girer feneryapma ya niye dönüyosun şimdi
ms 1 deyip sonra ilk yarı kg oynuyosun sonra da ms 2 olsun hoşuma gider diyosun güzel kafane döneceğim ben yener diye düşündüm iddia sonuçta ama ilk yarı var oynadım ki oldu da. Skor beni ilgilendiren bir durum değil ama bu topu ligde oynarsa ilk 5 e girer fener
görüyoruz kimin kimi desteklediğini 1-0 olunca gülüyodunAmk 1 dedim diye 1 oynamak zorunda mıyım? 2 olunca niye zoruma gitmesi mi lazım? Tabii siz kendiniz alışkınsınız Avrupa da farklı takımlar desteklemeye ondandır
Bencede iyi değilde adamların attığı golde hiç birşey yapamazdı o gollere 2 side ters tarafa tavana gitti he ama bence kötü kaleci.Fenerin kaleci çöp ya bize muslera gibi adam lazım yoksa zor işi
O başka zatende adam güven vermiyor zaten ne mal olduğunu hırvatistan maçlarında gördük geleni aldı kaleyeBencede iyi değilde adamların attığı golde hiç birşey yapamazdı o gollere 2 side ters tarafa tavana gitti he ama bence kötü kaleci.
Kanka ilk kez mi mourinho takımı izliyorsun bu herif hicbir takiminda hicbir senesinde topa hakim, sov yapan dominant bir futbol oynatmadi. Adamin olayi bu topu rakibe salar ama salaktan 3 4 atarne döneceğim ben yener diye düşündüm iddia sonuçta ama ilk yarı var oynadım ki oldu da. Skor beni ilgilendiren bir durum değil ama bu topu ligde oynarsa ilk 5 e girer fener
Ben olsam o kadar para vericen madem bizim salaklar almadı ınakı pena yı alsalardı taş gibi kaleci bunu 10 katlarO başka zatende adam güven vermiyor zaten ne mal olduğunu hırvatistan maçlarında gördük geleni aldı kaleye
İŞİNE KALIBINA DALGANA BAKPenaltısız maçları yok