Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Senegal - Hollanda

Kupon Miktarı
400
Kupon Oranı
3.85

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Senegal de mane yok gol yolları olarak pek iyi değiller Hollanda ise taş gibi forvet hattına sahip sadece gakpo 30 gole katkıda bulunan bi oyuncu Hollanda 2 veya 3 atar mı acaba

Kupon miktarı 400₺
Kupon oranı 3.85
Kupon kazancı 1540₺

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,761
47,699
113
Senegal de mane yok gol yolları olarak pek iyi değiller Hollanda ise taş gibi forvet hattına sahip sadece gakpo 30 gole katkıda bulunan bi oyuncu Hollanda 2 veya 3 atar mı acaba
Slm kardesim.evet hollanda iyi hucum hattina sahip bu dogru ama senegalde turnuvanin belkide en iyi defans hattina sahip.ben maci 1.5 alt dusunuyorum 0.0da bayagu muhtemel.

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Slm kardesim.evet hollanda iyi hucum hattina sahip bu dogru ama senegalde turnuvanin belkide en iyi defans hattina sahip.ben maci 1.5 alt dusunuyorum 0.0da bayagu muhtemel.
Abi Senegal defans hattı çok cacık geldi bana ya kolıbaly chelsea den mendy chelsea den ligde chelsea yi darmaduman etmişler iş yapan bi leipzig defansındaki adam var karşı tarafın forvet hattına bak 100 gole yakın katkı sağlamış adamlar Senegal in içinden geçerler diye düşünüyorum bu turnuvada en sağlam defansı bence İspanya veya Arjantin yapacak

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Ve şöyle bir şey Senegal şu ana kadar rakipleri hep Namibya Togo mogo beş para etmez takımlar Hollanda önüne geçene saplamış Polonya Norveç Belçika

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,761
47,699
113
Abi Senegal defans hattı çok cacık geldi bana ya kolıbaly chelsea den mendy chelsea den ligde chelsea yi darmaduman etmişler iş yapan bi leipzig defansındaki adam var karşı tarafın forvet hattına bak 100 gole yakın katkı sağlamış adamlar Senegal in içinden geçerler diye düşünüyorum bu turnuvada en sağlam defansı bence İspanya veya Arjantin yapacak
Ben 50 basicam bro sen yuksek oynuyorsun yazdigin gibi gelsin bol sans

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Senegal 1-3 Hollanda
ABD 1- 1 Galler
Böyle diyorum

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,468
8,735
113
Senegal 1-3 Hollanda
ABD 1- 1 Galler
Böyle diyorum
Galler championship karması gibi olmuş kadrosu geçen yıllara göre kalitesiz ABD de orta saha daha çok ön planda sanki 1-0 2-0 gibi ihtimal de var pulisic mckennie den asist veya gol bekliyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,761
47,699
113
Galler championship karması gibi olmuş kadrosu geçen yıllara göre kalitesiz ABD de orta saha daha çok ön planda sanki 1-0 2-0 gibi ihtimal de var pulisic mckennie den asist veya gol bekliyorum
Ben hala 0.0 diyorum.galler hucumda iyi deil ama defnsi iyi onlarinds.abd ile arasinda kalite farki oldugunu dusunmuyorum.tam beraberlik maci 0.0 1.1 veya biri 1.0 yener

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,803
1,933
113
Altay genclerbirligi maçı ne olur sizce dostlar

yzgb1956

Tanınmış üye
Aktif Üye