Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin seznaz01 / 4 Şanslı Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
250
Kupon Oranı
6

Brakee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,309
3,502
113
Dostlar çalışıyorum aktif olamadım.Umarim kazanç sağlamışsınızdır.
Herkese selamlar

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,818
13,797
113
Valla etkinliği yapan arkadaş kusura bakmasın . Bu ayıptır . Çok acil işin çıkar hastalık sağlık . Ona kimse bir şey diyemez ama böyle rollingin son saniyelerinde ortadan kaybolması her şeyi akla getiriyor . Çalışacağım , yola çıkacağım , ödüller yarın gönderilecek demek zor olmasa gerek . Hatta arkadaşlar ben slotta kaybettim veya sanal olarak açtım demek bile ayrı bir karakter . Umarım gelir . Bunların son zamanlarda sürekli yaşanması artık bezdiriyor . Geçen ay bir karaktersiz vardı . İsim vermeyeyim o kendisi anlar . Ödülleri göndermediği halde haklıymış gibi laf eden, sonrasında yüzsüz gibi roll ling açmaya devam eden birisi . Kimsede karakter kalmamış .

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,420
20,428
113
Sanmıyorum vardır bi durum
Daha önceki rolde aynısını yaptiginda hastaneden geliyordu e haliyle mutlaka bir kilifi olacaktır da size su durum inandırıcı geliyormu bir adamın eline 4 5 saat telefon almaması küçük bir cümle ile ben yokum işim çıktı deyip gidebilecekken ani bir refleks ile yok olmasi

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,542
4,799
113
Daha önceki rolde aynısını yaptiginda hastaneden geliyordu e haliyle mutlaka bir kilifi olacaktır da size su durum inandırıcı geliyormu bir adamın eline 4 5 saat telefon almaması küçük bir cümle ile ben yokum işim çıktı deyip gidebilecekken ani bir refleks ile yok olmasi
Geçen ki rollu kaçırdım kanka. Valla herkes haklı doğal olarak da ne diyim bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...