- 4,542
- 4,799
- 113
Şaka yapıyorum dost o öyle ara sıra kayboluyor gelir birazdanSanmam bir anda gitmesi normal değil umarım önemli bir şey yoktur
Şaka yapıyorum dost o öyle ara sıra kayboluyor gelir birazdanSanmam bir anda gitmesi normal değil umarım önemli bir şey yoktur
Böyle bir adam işte nöbet tutturuyor helal beeAn itibari ile yokluğunun 4. Saati
O değilde @Hayatindibi ile @erhanbey22 rolculer parayı alır kaçar hesabı yaparken rolün sahibinin parayı alıp kaçması estentaneside ayrı bir sinema olmuşBöyle bir adam işte nöbet tutturuyor helal bee
Afad a haber verdik dost arama kurtarma çalışmaları dewam ediyor hayat belirtisi yok malesefDostlar çalışıyorum aktif olamadım.Umarim kazanç sağlamışsınızdır.
Herkese selamlar
Sanmıyorum vardır bi durumO değilde @Hayatindibi ile @erhanbey22 rolculer parayı alır kaçar hesabı yaparken rolün sahibinin parayı alıp kaçması estentaneside ayrı bir sinema olmuş
Bugün bize kısmet olmadı dolandırmak dostO değilde @Hayatindibi ile @erhanbey22 rolculer parayı alır kaçar hesabı yaparken rolün sahibinin parayı alıp kaçması estentaneside ayrı bir sinema olmuş
Daha önceki rolde aynısını yaptiginda hastaneden geliyordu e haliyle mutlaka bir kilifi olacaktır da size su durum inandırıcı geliyormu bir adamın eline 4 5 saat telefon almaması küçük bir cümle ile ben yokum işim çıktı deyip gidebilecekken ani bir refleks ile yok olmasiSanmıyorum vardır bi durum
Geçen sefer 100 TL idi hadi onun yerine onu telafi ettikte buna gücümüz de yetmez dost 1500 liraBugün bize kısmet olmadı dolandırmak dost
Geçen ki rollu kaçırdım kanka. Valla herkes haklı doğal olarak da ne diyim bilemiyorumDaha önceki rolde aynısını yaptiginda hastaneden geliyordu e haliyle mutlaka bir kilifi olacaktır da size su durum inandırıcı geliyormu bir adamın eline 4 5 saat telefon almaması küçük bir cümle ile ben yokum işim çıktı deyip gidebilecekken ani bir refleks ile yok olmasi
Yapacak birşey yok dost sen ne diyebilirsin ki sezer beyin bir iki kelam etmesi lazım sende magdursun hatta en mağduru sensinGeçen ki rollu kaçırdım kanka. Valla herkes haklı doğal olarak da ne diyim bilemiyorum
Zamanlama güzel1. Roll başarısız / Sezer burda
2. Roll başarısız / Sezer burda
3. Roll başarılı / Sezer yok ..
Valla ya o kadar heyecanlı takip ettim maçları oynadım yazık olduYapacak birşey yok dost sen ne diyebilirsin ki sezer beyin bir iki kelam etmesi lazım sende magdursun hatta en mağduru sensin