- 30,625
- 9,650
- 113
İşi çıkmıştır dostlar öyle düşünelim iyi haberlerle gelir umarım
Salla be volkanim keser döner sap döner birgün paramız olur elbetValla ya o kadar heyecanlı takip ettim maçları oynadım yazık oldu
Valla ben de başarılı tamamlasam ben de iyimser bakmaya çalışırdım . En çok da sana yazık oldu kardo . 50 TL nin bir esamesi yok . Atmasa bile umrumda olmaz . Ama sana üzülürümSanmıyorum vardır bi durum
Bu kadar nakiti olan adam zaten 3 kez telefonu düşürse ,hepsinde de yenisini alır 😀la belki adam telefonu tuvalete düşürdü bilgisayar da yok olamaz mı 🤕
Dost benimde 25 gitti canım ciğerim 25 im son param onada bir parantez acsaydin yaValla ben de başarılı tamamlasam ben de iyimser bakmaya çalışırdım . En çok da sana yazık oldu kardo . 50 TL nin bir esamesi yok . Atmasa bile umrumda olmaz . Ama sana üzülürüm
Bir umuttur yaşamak dost ondan iyimser geliyorum ahahahaValla ben de başarılı tamamlasam ben de iyimser bakmaya çalışırdım . En çok da sana yazık oldu kardo . 50 TL nin bir esamesi yok . Atmasa bile umrumda olmaz . Ama sana üzülürüm
Param olunca ilk seni görcem 500 alcam diye - 25 oldum durduk yere sana borçlandık ahahahahaSalla be volkanim keser döner sap döner birgün paramız olur elbet
Bunların hepsi olabilir ilaveten evde biri bir yerini kesmiş olabilir merdivenden düşmüş olabilir daha aklımıza gelmeyen bir sürü şey olabilir hepimiz insanız Allah beterinden saklasın lakin insan demisken burada bekleyen bir insan kütlesi varya onlarında bazı hakları yokmudur sence ?la belki adam telefonu tuvalete düşürdü bilgisayar da yok olamaz mı 🤕
Abi lütfen ya o işin espirisi ne olur alınma ben biraz fazla konuşurum ama bilenler bilir parayı seven bir adam değilim gerçekten kazansam kendime ayirdiigmin fazlasını dağıtırım rencide ettiysem ne olur kusura bakmaParam olunca ilk seni görcem 500 alcam diye - 25 oldum durduk yere sana borçlandık ahahahaha
Tehlikeli adamsın dost@orhuneses Sen bilirsin zamanında ortaklık yapmışsınız . Nereye gitti bu adam . Aynı papara bir konuya 2 kez Ekli dosyayı görüntüle 290364 yazılmış
illaki ben şakasına yazdım da belkide gerçekten çok çok önemli bir durum vardır mantıklı bir açıklaması olacaktır illakiBunların hepsi olabilir ilaveten evde biri bir yerini kesmiş olabilir merdivenden düşmüş olabilir daha aklımıza gelmeyen bir sürü şey olabilir hepimiz insanız Allah beterinden saklasın lakin insan demisken burada bekleyen bir insan kütlesi varya onlarında bazı hakları yokmudur sence ?
Herşey zamanında güzeldir dost açıklama bileillaki ben şakasına yazdım da belkide gerçekten çok çok önemli bir durum vardır mantıklı bir açıklaması olacaktır illaki
Fbi mısın dost 😱@orhuneses Sen bilirsin zamanında ortaklık yapmışsınız . Nereye gitti bu adam . Aynı papara bir konuya 2 kez Ekli dosyayı görüntüle 290364 yazılmış
Biz de dolandiralim neresi dost 🤣 3 tür kime maç versem yatiyorux maç falan söylemeyeceğimNeyse beyler su akar yatağını bulur bu sirularda cevabını bulurda varmı 1.60 oran maçı olan iki adet maç lazım bir siteyi dolandirdim 30 freebet aldım değerlendirelim
1 dk mı bile almaz dost . FBI çok araştırırFbi mısın dost 😱
Federalgillerden dost bizdenFbi mısın dost 😱
Mechelen maçı 2.5 üstNeyse beyler su akar yatağını bulur bu sirularda cevabını bulurda varmı 1.60 oran maçı olan iki adet maç lazım bir siteyi dolandirdim 30 freebet aldım değerlendirelim