- 21,286
- 13,905
- 113
Kanka ölüyorum . Çok hastayım be . Her yıl bu aylarda gelen olağan grip mahvetti beniNaber dost
Sen napıyon
Kanka ölüyorum . Çok hastayım be . Her yıl bu aylarda gelen olağan grip mahvetti beniNaber dost
Eyvallah kanka geçmiş olsun sende var bu hastalık işleri ben firavun gibi ne zamandır grip olmadım doğru düzgün ağzımızı açtık akşama yatirirlar acileKanka ölüyorum . Çok hastayım be . Her yıl bu aylarda gelen olağan grip mahvetti beni
Sen napıyon
Aynı ben de kolay kolay hasta olmam . Böyle yılda bir. Çevremdeki herkes hastaydı. Sen iyi hasta olmuyon diye diye hasta ettilerEyvallah kanka geçmiş olsun sende var bu hastalık işleri ben firavun gibi ne zamandır grip olmadım doğru düzgün ağzımızı açtık akşama yatirirlar acile
Nazar a geldik dost üstümüzde nazar varAynı ben de kolay kolay hasta olmam . Böyle yılda bir. Çevremdeki herkes hastaydı. Sen iyi hasta olmuyon diye diye hasta ettiler
Ben alıp kaçarım 250 iyi baraBumis bu sekilde olmaz.ben mesela canlidan gidicem kisi secmissin hangi birinin kuponunu ne ara yatircaksin.gorunen oki guvenmedigin adamlar var isin icinde eger oyleyse bu ise kalkisma derim.simdi bnde 3.per 38 ust alicam canlidan sana yazana kdr barem 40 olucak sen bana sorcan 40 olmus ne yapalim ust alt al diycem sen oynayana kdr barem 36 olck bidahs sorcaksin vs uzun is olck.ayrica kasalar birbirine giricek vs vs bu sekilde olcak is deil bnce.ayrica hangi kisi ne ara yapicak takipciler hsngi kuponu takip edicek bunlsrda dier kargasalar.ben bu sekilde yapamam guvenirde atarsan kendim yaparim gorselleride atarim he yok ben kimseye guvenmem parayi ali kacarsin dersen onada lafim yok.neyse olsun yada olmasin iyi niyetin ve paylasim dusuncenden dolayi tesekurler ben bana 500 sttin sayiyorum niyetini bildigimden dolayi.he sunuda ekliyim o atacagin 250yi illaki alip kacan olur onuda soyliyim.sen forumu pek takip edememissin belli
Bro bugun olmazsa yarin yapar biri ben bilmedigim tanimadigim adamlarla ypmam bu isleri.forumda bu etkinligi yaptircak adam sayisi 20yi gecmez (gevenecek kadar tanidiklarimdan bahsediyorum).illaki curuk elma cikarBen alıp kaçarım 250 iyi bara
250 yi banka hesabında 25 dk tutamayan adamlariz dost birakta dolandiralimBen alıp kaçarım 250 iyi bara
Tatavayı bırak dost rakı kaldıysa doldur bakalım bi duble250 yi banka hesabında 25 dk tutamayan adamlariz dost birakta dolandiralim
Sizde ne yaptınız dost altı üstü 250 TL ya 25 k değil çekirdek parası artık o rakamlarBro bugun olmazsa yarin yapar biri ben bilmedigim tanimadigim adamlarla ypmam bu isleri.forumda bu etkinligi yaptircak adam sayisi 20yi gecmez (gevenecek kadar tanidiklarimdan bahsediyorum).illaki curuk elma cikar
Rakıyı icerken 500 vardı dost o sıra kaybettik para kalmayınca rakıyı iade edip yine kumara bıraktık bizden bı sıkım olmaz dostTatavayı bırak dost rakı kaldıysa doldur bakalım bi duble
Ateşle bakalım da bir cekirdek yiyelim dostSizde ne yaptınız dost altı üstü 250 TL ya 25 k değil çekirdek parası artık o rakamlar
Bro burda 50 lira erkinlik parasini alip kacanlar oldu.aaa bi dk bu seznaz etkinlik yapti birine para atti dagirim yap diye adam parayi alip kacdiydi.daha cok deil 6 ay falan oldu 200 liraydi 10 kisiye 20Sizde ne yaptınız dost altı üstü 250 TL ya 25 k değil çekirdek parası artık o rakamlar
Kimdi acaba la hatirlayamadimBro burda 50 lira erkinlik parasini alip kacanlar oldu.aaa bi dk bu seznaz etkinlik yapti birine para atti dagirim yap diye adam parayi alip kacdiydi.daha cok deil 6 ay falan oldu 200 liraydi 10 kisiye 20
Yaylaci bayram dostumuz bile kaçtı berat2010 vardı umut dostumu çarptı dağıtım parasını alıp kaçmış başka forumda bir zamanlarin 7-24 burda olan üyeleri dayım haklıBro burda 50 lira erkinlik parasini alip kacanlar oldu.aaa bi dk bu seznaz etkinlik yapti birine para arti dagirim yap diye adam parayi alip kacdiydi.daha cok deil 6 ay falan oldu 200 liraydi 10 kisiye 20
Bendim dostKimdi acaba la hatirlayamadim
Aksjcjsjajaj mükemmel yapmışsın dost hem rakıdan hem paradan misssRakıyı icerken 500 vardı dost o sıra kaybettik para kalmayınca rakıyı iade edip yine kuma bıraktık bizden bı sıkım olmaz dost
Yaylacı çok garipti dostYaylaci bayram dostumuz bile kaçtı berat2010 vardı umut dostumu çarptı dağıtım parasını alıp kaçmış başka forumda bir zamanlarin 7-24 burda olan üyeleri dayım haklı
Umut da beni çarptı . 1000 TL borç aldı piyasada yok farkettiyseniz . Korkusundan giremiyor foruma 😀Yaylaci bayram dostumuz bile kaçtı berat2010 vardı umut dostumu çarptı dağıtım parasını alıp kaçmış başka forumda bir zamanlarin 7-24 burda olan üyeleri dayım haklı