Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin seznaz01 / 4 Şanslı Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
250
Kupon Oranı
6

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Kanka ölüyorum . Çok hastayım be . Her yıl bu aylarda gelen olağan grip mahvetti beni
Sen napıyon
Eyvallah kanka geçmiş olsun sende var bu hastalık işleri ben firavun gibi ne zamandır grip olmadım doğru düzgün ağzımızı açtık akşama yatirirlar acile

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,286
13,905
113
Eyvallah kanka geçmiş olsun sende var bu hastalık işleri ben firavun gibi ne zamandır grip olmadım doğru düzgün ağzımızı açtık akşama yatirirlar acile
Aynı ben de kolay kolay hasta olmam . Böyle yılda bir. Çevremdeki herkes hastaydı. Sen iyi hasta olmuyon diye diye hasta ettiler

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,797
26,196
113
Bumis bu sekilde olmaz.ben mesela canlidan gidicem kisi secmissin hangi birinin kuponunu ne ara yatircaksin.gorunen oki guvenmedigin adamlar var isin icinde eger oyleyse bu ise kalkisma derim.simdi bnde 3.per 38 ust alicam canlidan sana yazana kdr barem 40 olucak sen bana sorcan 40 olmus ne yapalim ust alt al diycem sen oynayana kdr barem 36 olck bidahs sorcaksin vs uzun is olck.ayrica kasalar birbirine giricek vs vs bu sekilde olcak is deil bnce.ayrica hangi kisi ne ara yapicak takipciler hsngi kuponu takip edicek bunlsrda dier kargasalar.ben bu sekilde yapamam guvenirde atarsan kendim yaparim gorselleride atarim he yok ben kimseye guvenmem parayi ali kacarsin dersen onada lafim yok.neyse olsun yada olmasin iyi niyetin ve paylasim dusuncenden dolayi tesekurler ben bana 500 sttin sayiyorum niyetini bildigimden dolayi.he sunuda ekliyim o atacagin 250yi illaki alip kacan olur onuda soyliyim.sen forumu pek takip edememissin belli
Ben alıp kaçarım 250 iyi bara

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,812
20,740
113
Bro bugun olmazsa yarin yapar biri ben bilmedigim tanimadigim adamlarla ypmam bu isleri.forumda bu etkinligi yaptircak adam sayisi 20yi gecmez (gevenecek kadar tanidiklarimdan bahsediyorum).illaki curuk elma cikar
Sizde ne yaptınız dost altı üstü 250 TL ya 25 k değil :)çekirdek parası artık o rakamlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,866
47,752
113
Sizde ne yaptınız dost altı üstü 250 TL ya 25 k değil :)çekirdek parası artık o rakamlar
Bro burda 50 lira erkinlik parasini alip kacanlar oldu.aaa bi dk bu seznaz etkinlik yapti birine para atti dagirim yap diye adam parayi alip kacdiydi.daha cok deil 6 ay falan oldu 200 liraydi 10 kisiye 20

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Bro burda 50 lira erkinlik parasini alip kacanlar oldu.aaa bi dk bu seznaz etkinlik yapti birine para arti dagirim yap diye adam parayi alip kacdiydi.daha cok deil 6 ay falan oldu 200 liraydi 10 kisiye 20
Yaylaci bayram dostumuz bile kaçtı berat2010 vardı umut dostumu çarptı dağıtım parasını alıp kaçmış başka forumda bir zamanlarin 7-24 burda olan üyeleri dayım haklı

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,797
26,196
113
Yaylaci bayram dostumuz bile kaçtı berat2010 vardı umut dostumu çarptı dağıtım parasını alıp kaçmış başka forumda bir zamanlarin 7-24 burda olan üyeleri dayım haklı
Yaylacı çok garipti dost
2500ü dağıtmıştı bende vardım çıkanlarda ama 250 çekilişinde kaçmıştı
Nasıl bi düşüş aw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...