Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin seznaz01 / 4 Şanslı Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
250
Kupon Oranı
6

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,812
20,740
113
O yüzden 250 4 kişiye dolandirilacagina at bana bin lira tek kişiye tokatlan dost en azından insan içinde 4 kişiye dolandirldim dersen laf olur böyle daha mantıklı bence
Yok abi sizinle ben aşık atamam uzman kadro var burada :) itaat et rahat et :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Yaylacı çok garipti dost
2500ü dağıtmıştı bende vardım çıkanlarda ama 250 çekilişinde kaçmıştı
Nasıl bi düşüş aw
Kripto sektörüne yön veriyordu dost kumar değilde kripto bozdu dostumuzu borsadaki ani iniş çıkışlar kafasıni karıştırdı

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,094
13,279
113
Adam bütçe ayırmış etkinlik yapmak istemiş nasıl istiyosa öyle yapsın katılmak isteyen katılır istemeyen katılmaz alanı kaçanı tutanı kendisi bilir. hayırlı işler

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Umut da beni çarptı . 1000 TL borç aldı piyasada yok farkettiyseniz . Korkusundan giremiyor foruma 😀
Umutun şuan piyasada 30 40 tane alacaklısı var dost hobi olarak yapiyo bu işi yıl sonuna hedef 50 dedi dost listede 15 kişi eksik herkes ayağını denk alsin

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,797
26,196
113
Adam bütçe ayırmış etkinlik yapmak istemiş nasıl istiyosa öyle yapsın katılmak isteyen katılır istemeyen katılmaz alanı kaçanı tutanı kendisi bilir. hayırlı işler
Ünlü futbolcu hakan ünal ve Jet sosyete ajda hanım da sizin gibi düşünüyor iş insanı ali bey
Bu arada meritroyalde deneme bonusu var mi tşk

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,812
20,740
113
Aziz nesinin "bunlar adamı zorla deli eder " kitabı vardı bu konuyu 5 dakika okuyunca kendimi vali gibi hissettim bir an için :)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,866
47,753
113
Bro burda 50 lira erkinlik parasini alip kacanlar oldu.aaa bi dk bu seznaz etkinlik yapti birine para atti dagirim yap diye adam parayi alip kacdiydi.daha cok deil 6 ay falan oldu 200 liraydi 10 kisiye 20
Ulan kullani adi dilimin ucunda snow muydu slowmuydu ne 4 harfli bi nicki vardi

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,094
13,279
113
Ünlü futbolcu hakan ünal ve Jet sosyete ajda hanım da sizin gibi düşünüyor iş insanı ali bey
Bu arada meritroyalde deneme bonusu var mi tşk
Efendim bugün ajda hanımın piyasaya düşme yıldönümüne özel yüzde 200 çevrimsiz bonusumuz mevut. Vereceğim papara hesabına yatırım yaptıktan sonra bilgi verirseniz bonusunuzu ekletiyim

Albatross

HiraiZerdüş
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,185
871
113
Selamün aleyküm hayırlı cumalar abiler kardeşler dostlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...