- 4,542
- 4,799
- 113
Aga bu adamın böyle olduğu biliniyorsa bu adminler neden böyle bi konu açmasına izin veriyor anlamış değilim
Akıl verdiğin iyi oldu kardo . Bahaneler bitmezSezer en son bu resmi atmıştı 1.2 milyon liralık hisse satışından kalan para. çantaları hazırlayın diyordu, başına bi iş gelmiş olabilir gasp edilmiş darp edilmiş olabilir. kötü düşünmeyin
Olayı anlat da kendimize gelelim. Hangi siteArkadasalar sezeri bosverinde başıma bir olay geldi çekim verdim gelirse şayet bir kiyak yaparım bir kaç arkadaşa
ben zaten beşiktaşlıyım damarı kessen siyah beyaz akarArkadasalar sezeri bosverinde başıma bir olay geldi çekim verdim gelirse şayet bir kiyak yaparım bir kaç arkadaşa
Boşver sen payfix yaz bir 100 atayım rol yapOlayı anlat da kendimize gelelim. Hangi site
Ödeme geldiBoşver sen payfix yaz bir 100 atayım rol yap
Kanka bak sanal değil dimi 🤣Boşver sen payfix yaz bir 100 atayım rol yap
yok reis o maçları söylesin sen oyna fjsdkjfksdjBoşver sen payfix yaz bir 100 atayım rol yap
Güzel haberler duymaya ihtiyacımız var dostArkadasalar sezeri bosverinde başıma bir olay geldi çekim verdim gelirse şayet bir kiyak yaparım bir kaç arkadaşa
TebriklerArkadasalar sezeri bosverinde başıma bir olay geldi çekim verdim gelirse şayet bir kiyak yaparım bir kaç arkadaşa
Burdayım dost@Volkan20 burdamisin dost
Sende yaz fix abi 100 de sana atayim roller başarılı olursa bir kaç arkadaşa dagitirsinizGüzel haberler duymaya ihtiyacımız var dost
Hadi ya yoksun diye manavciya yazdım ama yaz sen payfixBurdayım dost
Olum 61 kuruş diyordun en son noldu 100 100 dağıtıyonSende yaz fix abi 100 de sana atayim roller başarılı olursa bir kaç arkadaşa dagitirsiniz
Yine kimin hesabını patlattın 😂Arkadasalar sezeri bosverinde başıma bir olay geldi çekim verdim gelirse şayet bir kiyak yaparım bir kaç arkadaşa