- 7,087
- 1,743
- 113
Aynen ya bunlar yuzunden siteler batmıyor işte10 yıldır bu piyasadayim Antepli kadar bağımlısini görmedim cidden trilyon vursa yine oynar cidden yazık üzülüyorum böylelerini görünce
Aynen ya bunlar yuzunden siteler batmıyor işte10 yıldır bu piyasadayim Antepli kadar bağımlısini görmedim cidden trilyon vursa yine oynar cidden yazık üzülüyorum böylelerini görünce
Yesss işte buuuu gecenin sonunda paralar yumuşağa yedirilmeli 🤣🤣Gecenin sonunda yumuşak yoksa yanında neyleyim 100k yı😂😂
Bu gözler 250 k bakiyeyi hatta 400 k bakiyeyi sıfırlayıni gördü dostAynen ya bunlar yuzunden siteler batmıyor işte
Aga site batmaz ama bir betco ne kadar şunun şurasında 100 k alıp git altın al 70 80 e yada git bi betco aç gir piyasayaAynen ya bunlar yuzunden siteler batmıyor işte
Bana mutlu sonlu yer lazımMutlu son
Hepsi olmasa da vergi ödemesine girer dost 😂😂Yesss işte buuuu gecenin sonunda paralar yumuşağa yedirilmeli 🤣🤣
Tabi yaa 🤣🤣Hepsi olmasa da vergi ödemesine girer dost 😂😂
O zaman doğru yerdesinBana mutlu sonlu yer lazım
Şimdi geldi teşekkürler site tam zamanında glyrm dagtmı ayrlym döncgmHayırlı olsun sorunsuz gelir inşallah dost
Say paraları gel dostŞimdi geldi teşekkürler site tam zamanında glyrm dagtmı ayrlym döncgm
Ciddi masaj salonu lazim bana urfada mutlu son yok burasi ortadogu gibi mutluluk yok 🤣O zaman doğru yerdesin
Antepliye sor dost😂😂😂 yada seni Ankara paklarCiddi masaj salonu lazim bana urfada mutlu son yok burasi ortadogu gibi mutluluk yok 🤣
Agiyet seker olsun sayma makinesi lazım mı 🤓Şimdi geldi teşekkürler site tam zamanında glyrm dagtmı ayrlym döncgm
Komşu komşunun külüne muhtaçtır de gir konuya😂😂Ciddi masaj salonu lazim bana urfada mutlu son yok burasi ortadogu gibi mutluluk yok 🤣
Hjjjjjhh 🤓🤣Antepliye sor dost😂😂😂 yada seni Ankara paklar
Overlok yapılır para sayılırAgiyet seker olsun sayma makinesi lazım mı 🤓
Hahsaa ne guldum ya hamamlara gideyim en iyisi komsu sehre 🤣Komşu komşunun külüne muhtaçtır de gir konuya😂😂
Noluyo duyunca ellerin mi tutuldu dost😂😂Hjjjjjhh 🤓🤣
Koş koş😂😂Hahsaa ne guldum ya hamamlara gideyim en iyisi komsu sehre 🤣
Her yerim tutuldu 🤣Noluyo duyunca ellerin mi tutuldu dost😂😂