- 19,590
- 10,638
- 113
Dur hortlatırız az sonra orayı😂😂😂Her yerim tutuldu 🤣
Dur hortlatırız az sonra orayı😂😂😂Her yerim tutuldu 🤣
Hadi bakaljm adaş 🤣🤣Dur hortlatırız az sonra orayı😂😂😂
Giriyorum gelin😂😂Hadi bakaljm adaş 🤣🤣
Yalnız bu rolden sinana pay çıkarsa direk Ankara'da alacak soluğuDur hortlatırız az sonra orayı😂😂😂
RezzzzzGiriyorum gelin😂😂
Valla oyle bi fikrim var insallah sezer dostumuz bizi de görur 🤣🤣Yalnız bu rolden sinana pay çıkarsa direk Ankara'da alacak soluğu
Açık alana git adaş sen duvar muvar bulundurma yanında daha hamama çatı yapcaz olanı da sen yıkmaYalnız bu rolden sinana pay çıkarsa direk Ankara'da alacak soluğu
Mod tam pp`deki gibi sanırımValla oyle bi fikrim var insallah sezer dostumuz bizi de görur 🤣🤣
He ya çıldırdım mutsuzluktan 🤣Mod tam pp`deki gibi sanırım
Dm atılan var mi hakkaten haber verin bari😁Sezer dostum dm atmadi ankara hayal oldu beyler 🤓
Kesene bereket olsun dostumArkadaşlar şimdi dagıtım başlayacak 23 sayfayı tek tek inceledim konu başlığına özellikle yazdım destek verene dağıtırım o yuzden kimseninde emegini yedirmem
@metmontana @ShakeLarkin @Sino16 @erhanbey22 @siyahbeyaz106 ve sevdiğim abim @Hayatindibi ne dagıtım olacak 1k yolldm dağıtacak kişiye payfix 50 TL kesti eşit olarak bölüştür ortak
Sağol varol reisArkadaşlar şimdi dagıtım başlayacak 23 sayfayı tek tek inceledim konu başlığına özellikle yazdım destek verene dağıtırım o yuzden kimseninde emegini yedirmem
@metmontana @ShakeLarkin @Sino16 @erhanbey22 @siyahbeyaz106 ve sevdiğim abim @Hayatindibi ne dagıtım olacak 1k yolldm dağıtacak kişiye payfix 50 TL kesti eşit olarak bölüştür ortak
Bol şans herkeseArkadaşlar şimdi dagıtım başlayacak 23 sayfayı tek tek inceledim konu başlığına özellikle yazdım destek verene dağıtırım o yuzden kimseninde emegini yedirmem
Kesene bereket abiArkadaşlar şimdi dagıtım başlayacak 23 sayfayı tek tek inceledim konu başlığına özellikle yazdım destek verene dağıtırım o yuzden kimseninde emegini yedirmem
saol kanka en sevdıgın abın pokerde royal flush yakalamısArkadaşlar şimdi dagıtım başlayacak 23 sayfayı tek tek inceledim konu başlığına özellikle yazdım destek verene dağıtırım o yuzden kimseninde emegini yedirmem
Aga 3.70 yazıyo kazanç mı osaol kanka en sevdıgın abın pokerde royal flush yakalamıs
Kesene bereket dostArkadaşlar şimdi dagıtım başlayacak 23 sayfayı tek tek inceledim konu başlığına özellikle yazdım destek verene dağıtırım o yuzden kimseninde emegini yedirmem
Dagıtım yapacak arkada 200 alsın sadece diğerleri 150
Para parayı çekersaol kanka en sevdıgın abın pokerde royal flush yakalamıs