Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling seznaz01 / Kasa 1k Hedef 11k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Amacım para istemek mi kardeşim sence gerçekten böyle mi düşünüyorsun. Konu başlığı saçma değilmi ? Şu şu şu arkadaşlar etsede etmeswde 250 vericem kalan 5 kişiye 50 TL dağıtım diye konu mu olur ? Keşke 50k kazansa, gecen hafta zararı çok oldu daha fazla kazanıp zararı sifirlasa ama bu normal mi sence? Direk vereceğin adamin ismini belirtmene gerek yok ki
Rol sahibi adam dostum oyle uygun gorduyse biz ne diyebiliriz ayrica bizde para istemedik icinden gelmis yapmis ayrica 5 kisiyede ayrica atacagim demis adam ne var bunda .

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
konuda para ısmı gecmesın dendıgı halde hepımız yapıyoz bende unutuyom

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,816
17,695
113
Amacım para istemek mi kardeşim sence gerçekten böyle mi düşünüyorsun. Konu başlığı saçma değilmi ? Şu şu şu arkadaşlar etsede etmeswde 250 vericem kalan 5 kişiye 50 TL dağıtım diye konu mu olur ? Keşke 50k kazansa, gecen hafta zararı çok oldu daha fazla kazanıp zararı sifirlasa ama bu normal mi sence? Direk vereceğin adamin ismini belirtmene gerek yok ki
Duzelttim dostum kusura bakma

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,571
1,672
113
😂 tamam la tamam sizsiniz. Mevzuyu para muhabbetine dondurdunuz. Şansınız daim kazanciniz bol olsun.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
İsimler hariç 5 kişi daha var demis
sektör böyle dost bı an dunyanın en mantıklı ınsanı bı an kafa gıder ne yaptıgını bılmezsın bu sektorde her seye acık olcan dost dunya gorusun herkesı her yonuyle sevmek olcak yoksa sektör seni bitirir dost

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,571
1,672
113
Bol şanslar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Sende taktin bugün sektöre dost ☺
bu sektörde neler gördük dost neler yasadık kendımızde basrol oynadık ruzgar eken fırtına bıcer dost fırtınada savrulup kayboldugumuz cok oldu o yuzden ben ısterım kı dostlarım kaybolmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...