- 8,103
- 4,219
- 113
Bilmez ki öyle şeyleri ayı☺şükür dicen gülüm şükür
Bilmez ki öyle şeyleri ayı☺şükür dicen gülüm şükür
doner ıyıdır bı gun ketcaplı yarın mayonezlı oburgun soganlı ertesı gun durum ertesı gun 3 ceyrek yersın her gun degısıklık olur dost bı gunde tursu koydurmazsın bak her gun tavuk ama hepsı farklıBilmez ki öyle şeyleri ayı☺
eyw dost hoşbulduk@Tokmakci da geldi hg
Helal köfteciBol şanslar gral calisiyoz bea şans yanında olsun
Hayranim senin zekana dost hemen bir cozumlemen var 😂doner ıyıdır bı gun ketcaplı yarın mayonezlı oburgun soganlı ertesı gun durum ertesı gun 3 ceyrek yersın her gun degısıklık olur dost bı gunde tursu koydurmazsın bak her gun tavuk ama hepsı farklı
cekımı verıp arada gırıyon dost cekım gelınce kayboluyon yıneHelal köfteci
😂Pratik zeka adamHayranim senin zekana dost hemen bir cozumlemen var 😂
eyvallah dost sektor kelımesını daha once duydun mu bılmıyorum bu sektorde her seye her an cevap verme potansıyelınde olman lazım dost yoksa cok cabuk sılınırsınHayranim senin zekana dost hemen bir cozumlemen var 😂
Benimde dikkati mi çekticekımı verıp arada gırıyon dost cekım gelınce kayboluyon yıne
Bol şans abi buralardayızkasa 1k hedef 11k ro
kanka dersleri ne yaptın verdin miBol şans abi buralardayız
Helal dost sinema sektöründe gene hızlı senaryolar yazmaya başladın ne ara unuttun dost yönetmen benim sende bizim tv yuzumuzduncekımı verıp arada gırıyon dost cekım gelınce kayboluyon yıne
Hay senin sektörüne ☺eyvallah dost sektor kelımesını daha once duydun mu bılmıyorum bu sektorde her seye her an cevap verme potansıyelınde olman lazım dost yoksa cok cabuk sılınırsın
cok yonetmen eskıttık dost osman sınav dayanamadı bıze aman dıkkat et dost ıstemem kı dostlarımın ayagı kaysınHelal dost sinema sektöründe gene hızlı senaryolar yazmaya başladın ne ara unuttun dost yönetmen benim sende bizim tv yuzumuzdun
Sırtımızi duvara yasladik dost insana değil bi dalga olmaz at şu ortaya 50 TL'lik ilk yarı kg var kuponunu takip edelimcok yonetmen eskıttık dost osman sınav dayanamadı bıze aman dıkkat et dost ıstemem kı dostlarımın ayagı kaysın
Aynen aga yarın son sınavım var dün girdiğim bana girdi gibi biraz bütünlemeye durcam hem zaman geçireyim son zamanlarım artık seneye istesem de yok bayramda dönmicem bursaya zaten doğum günüm de yaklaştı son bir after party yapıp göçerim bu diyardan😂😂kanka dersleri ne yaptın verdin mi