Kraliçe 💯bu mutsuz yaşantım onlardan kaldı beni sevdiğime pişman ettiler konus belgin abla
Yalnız 3 kişi arasinda inanılmaz mucadele var ben Sezer kazanır diyom dost önde serdar abi olsada sen ne diyonsektörde rekabet var dost bılegıne guvenen cıksın sahneye
son düzlükte sprinti atan burun farkıyla alır dost son düzlük önemli jokeyi düşüren kaybeder dostYalnız 3 kişi arasinda inanılmaz mucadele var ben Sezer kazanır diyom dost önde serdar abi olsada sen ne diyon
Helal dost yani gülbatur kim olurson düzlükte sprinti atan burun farkıyla alır dost son düzlük önemli jokeyi düşüren kaybeder dost
Ben biraktin belliki serdarin bu paraya ihtiyaci var 48 saattir uyumuyor dk da 40 mesaj atiyor baksanason düzlükte sprinti atan burun farkıyla alır dost son düzlük önemli jokeyi düşüren kaybeder dost
gülbatur kadar jokeyde önemli zeminde önemli dostHelal dost yani gülbatur kim olur
1600 metre İzmir koşusu kim alır dostgülbatur kadar jokeyde önemli zeminde önemli dost
belli olmaz dost herkesin ayagı düz bassın1600 metre İzmir koşusu kim alır dost
Teşekkür ederim ortkbol sns
Bi isim verdim dost 50 tane tatavali yorum yazdın ne şiş yansın ne kebap sinemasındasin genebelli olmaz dost herkesin ayagı düz bassın
banane dost mılletın mesajından oynamadıgım kosuyu neden ızleyımBi isim verdim dost 50 tane tatavali yorum yazdın ne şiş yansın ne kebap sinemasındasin gene