- 41,614
- 45,033
- 113
Ogrenmek ayıp degil dostBeyler sinema bu şekilde mi biri 16 olunca kazanıyomu bide biz depe oynadık demi cahiliz aydınlatın beni sevaptır
Ogrenmek ayıp degil dostBeyler sinema bu şekilde mi biri 16 olunca kazanıyomu bide biz depe oynadık demi cahiliz aydınlatın beni sevaptır
burda sınema farklı dost cok degısık bı sektor bu 10-1 onde olur ha anlamayan der kazandık dıgerı tokatlar dost counter - terorıst wın dostBeyler sinema bu şekilde mi biri 16 olunca kazanıyomu bide biz depe oynadık demi cahiliz aydınlatın beni sevaptır
Tabikide dostOgrenmek ayıp degil dost
Helal dost kaçta bitiyo sinema bide biz hangisine oynadık sana zahmet aydınlat dost beniburda sınema farklı dost cok degısık bı sektor bu 10-1 onde olur ha anlamayan der kazandık dıgerı tokatlar dost counter - terorıst wın dost
Isin gucun esrarengizlik sezerArkadaşlar dagıtım olursa dağıtımı yapck kişiye özelden yazdım isim vermyrm. Yüklenme olmasın diye o kimi seçerse buradan ona dağıtacak habern olsn
Mahallede lakabı esrarengiz sezermis reisIsin gucun esrarengizlik sezer
eternal 5 fark yemıcek dost 16 da bıtıyo bızım takım 12 olursa kazandık her turlu uzasada 2 fark atan alıoHelal dost kaçta bitiyo sinema bide biz hangisine oynadık sana zahmet aydınlat dost beni