deminki baskette 0.5 tan yattıBugun sansın yok dpst gidenlerin hepsi 1 gol 1 sayı
deminki baskette 0.5 tan yattıBugun sansın yok dpst gidenlerin hepsi 1 gol 1 sayı
İstesen olmaz dostdeminki baskette 0.5 tan yattı
aeo reis görüşürüz işten geldim yemek yemedim para yedik olaya bak aq borç var ödeme var göte girdi yıne semsiyeAynen dep 3 leri bozdu zaten 6 atan adam bize geldi sokmaya basladı
valla olmaz bu kadar kupon ya rahat 7 tane oldu hepsimi teke giderİstesen olmaz dost
Sende dostaeo reis görüşürüz işten geldim yemek yemedim para yedik olaya bak aq borç var ödeme var göte girdi yıne semsiye
o avusturalya maçı dk 53 te gol olduİstesen olmaz dost
tanışıyozmu dostOooo sezeeer
İnsan pp den tanır 🤣tanışıyozmu dost
anlat bakim kimsin tanıtİnsan pp den tanır 🤣
bunun gibilere ayar oluyorum belki utanırda kimseye yazmaz param bitti borcum var dyrm gelen dmSende dost
dassak mı geçiyon kardeşimMuriqi34' Alıntı:
Dost kayıp için üzüldüm gerçekten arka arkaya böyle yattığında oynamamak en iyisi yinede toplarsın inşallah. Kasan müsaitse 50 borç atma şansın var mı yarın sabah dönerim geri
:d sen şimdi iyi bi şey yaptığını mı düşünüyosunbunun gibilere ayar oluyorum belki utanırda kimseye yazmaz param bitti borcum var dyrm gelen dm
dassak mı geçiyon kardeşim
niye yeni hesap açtıngeçmiş olsun dost
lan olum agzımı bozdurma benm:d sen şimdi iyi bi şey yaptığını mı düşünüyosun
benim hesabım bu kanka yeni hesap falan açmadımniye yeni hesap açtın
Yani senin yaptıgında pek dogru bir hareket degil dostum:d sen şimdi iyi bi şey yaptığını mı düşünüyosun
Bosver bas engelı tartısmaya bile girmebunun gibilere ayar oluyorum belki utanırda kimseye yazmaz param bitti borcum var dyrm gelen dm
dassak mı geçiyon kardeşim
internacional kimbenim hesabım bu kanka yeni hesap falan açmadım