- 627
- 168
- 43
Benimkisi en azından niyet onun yaptığı daha başka bir şey neyse forumu pek ayıkamıyorum ben burayı onun için oldu kusura bakmayın herkese bol şansYani senin yaptıgında pek dogru bir hareket degil dostum
Benimkisi en azından niyet onun yaptığı daha başka bir şey neyse forumu pek ayıkamıyorum ben burayı onun için oldu kusura bakmayın herkese bol şansYani senin yaptıgında pek dogru bir hareket degil dostum
ben senin gbilere para atmam boşuna rolumde takılmaBenimkisi en azından niyet onun yaptığı daha başka bir şey neyse forumu pek ayıkamıyorum ben burayı onun için oldu kusura bakmayın herkese bol şans
bilmiyorum kiinternacional kim
Lan senin parana da kalmadık olum rahat ol lanben senin gbilere para atmam boşuna rolumde takılma
Bolsans dostkayıp bonusu ıle son kupon denemesi
eyvallah dost bu 3-0 da erken gol geldi 4-0 oldu diğerlerinde gol yokBolsans dost
😂😂😂😂😂😂😂@İskorpit şaka gbi aq 1 dk da 2 gol oldu 2-1 maç aq böyle işin yetr benden bu kadar çıktım aeo görüşürz
Gorusuruz dost@İskorpit şaka gbi aq 1 dk da 2 gol oldu 2-1 maç aq böyle işin yetr benden bu kadar çıktım aeo görüşürz