- 1,951
- 1,173
- 113
Ulan atmaya başladı hainler
Bilmiyorum inanki ben ilk aciklandiginda liderdim sonra millet bi saldirdi disk yaninca Allahin sopasi yok hepsinin gece gunduz kastigi mesajlar silindi simdi etkinlik aktif mi onu bile bilmiyorumyakışır gözü olanın gözü çıksın o olayı ne yaptılar kaldırdılarmı
byjoker yap hesap mı dostşov yapıyrlar bana ne olack aq ust alsam sayı olmazdı
oda benm şansımaEn az 6 tane 3lük atıldı bu per
hahah ıyı oldu ıyı inşallah aktiftirde sen kazanırsın ben seni tutuyrmBilmiyorum inanki ben ilk aciklandiginda liderdim sonra millet bi saldirdi disk yaninca Allahin sopasi yok hepsinin gece gunduz kastigi mesajlar silindi simdi etkinlik aktif mi onu bile bilmiyorum
neyse 15dk ara verelim sonra 5tl daha yatrm devam edelimMaçta 6 tane 3 lük var @seznaz01 alt oyandı diye
saglık olsun
Tamam kralneyse 15dk ara verelim sonra 5tl daha yatrm devam edelim
Sende birinci olsan olur kanka hic farketmez yabanciya gitmesin.ama sen birinci olma vazgectim.5 dk da cyberda 250yi kaybedersin sermaye çöp olur 😂😂😂hahah ıyı oldu ıyı inşallah aktiftirde sen kazanırsın ben seni tutuyrm
kızdırmayın beni tokatlarım hepınızı mesajdaSende birinci olsan olur kanka hic farketmez yabanciya gitmesin.ama sen birinci olma vazgectim.5 dk da cyberda 250yi kaybedersin sermaye çöp olur 😂😂😂
Sende birinci olabilirsin dost sende yabanci degilsin😂🥇kızdırmayın beni tokatlarım hepınızı mesajda
ben ıstesem olurum zaten onla ugrasamamSende birinci olabilirsin dost sende yabanci degilsin😂🥇
İnan bende cok taktigimdan degil rutin forum halleri biri istese bi gecede gecer beni .ben ıstesem olurum zaten onla ugrasamam
yapar valla 33k mesaj nedirkızdırmayın beni tokatlarım hepınızı mesajda