takıldık yıne öptüler ahh ahh eskiden slotta bile 5000x vuruyrduk şimdi burda 1.85 vuramıyozCyber oynamayi sana yasakliyorum kanka gormiyim bi daha,boyle gurcistan ligi falan takil ☝ 😂😂😂 @seznaz01
takıldık yıne öptüler ahh ahh eskiden slotta bile 5000x vuruyrduk şimdi burda 1.85 vuramıyozCyber oynamayi sana yasakliyorum kanka gormiyim bi daha,boyle gurcistan ligi falan takil ☝ 😂😂😂 @seznaz01
benm 5 te ki 2 tane 0 eksikKupon yatti sezer mola verdi simdi enerji depolayip gelir kasa 5 hedef 2k yazar🤔
Aha büyük vurguna geliyoooo rez alıyorumbenm 5 te ki 2 tane 0 eksik
o kupon için 500 kasanın 5k olması lazım.Ben bekliyorum hala o harika kupon gelecek
Yok bazen onuda yapiyon kanka kasa 75 hedef 5k gordum yanlis hatirlamiyorsambenm 5 te ki 2 tane 0 eksik
Kral 2kyı boşver sen bas 3kyı biz 30k yı takip edelim o daha çok sarıyoo kupon için 500 kasanın 5k olması lazım.
3k basıp 30k kovalayıp kalan 2k yıda siz destekçilerime dagıtacaktım
Reis sen hatay merkezde misinKral 2kyı boşver sen bas 3kyı biz 30k yı takip edelim o daha çok sarıyo
niye demin 5tl mi bastımAha büyük vurguna geliyoooo rez alıyorum
Hatayla hiç alakam yok desemReis sen hatay merkezde misin
Kral biz bilmiyor muyuz meseleyi uyandırmıyoz işte sen de devam etsene :dniye demin 5tl mi bastım
siz telaşlanmayın diye miktarı hep az dyrm
Allah razi olsun senin paraciklar gidince tek uzulen sen degilsin ama dikkatli ol kanka🙏niye demin 5tl mi bastım
siz telaşlanmayın diye miktarı hep az dyrm
yok orda bile 0 eksikti hepsindeYok bazen onuda yapiyon kanka kasa 75 hedef 5k gordum yanlis hatirlamiyorsam
31 rakamini seviyon o zaman bende hataylisin sandim Allah canini almasin,kalbim temiz benim 🤣🤣🤣Hatayla hiç alakam yok desem
eskiden fatih vardı siyahbeyaz banladılar cocugunda hiçbir gunahı yokken o varken para basıyrdk burdaAllah razi olsun senin paraciklar gidince tek uzulen sen degilsin ama dikkatli ol kanka🙏
Estağfurullah hocam bizimkisi gönül meselesi :d31 seviyon o zaman bende hataylisin sandim Allah canini almasin,kalbim temiz benim 🤣🤣🤣
Sen kazanda kim oldugumuz onemli degil, fatih olmaz murat olur🤣reis olur.kaybettiginde de yanindayizeskiden fatih vardı siyahbeyaz banladılar cocugunda hiçbir gunahı yokken o varken para basıyrdk burda
eyvallah kardeşim ama eskiden ortak roll yaprdık 1 basketler verirdi yatmadıgını bilirmSen kazanda kim oldugumuz onemli degil, fatih olmaz murat olur🤣reis olur.kaybettiginde de yanindayiz