- 103,188
- 154,302
- 113
@sukes1982 almeria yemiş kötü oldu bu
ispanya ligi hep sıkıntı dost 2.lig fark etmiyor bakalım 🙂west ham gelir heralde diğerlerinde ilk yarı en az 1 gol bari gelse
aa buraya yazarken gol oldudun zarari cikar ins bol sans baskanim da ispanya ligleri adami kanser eder bi maca ilk yari gol olur oynadim dk 35 daha kaleye sut yok istatistiklerde 6 sut gozukuyor gozumle gormesem inanieim
benim oynadığım ispanya ligi maçlarında gol yok İy diğer maçların hepsinde gol var nasıl oluyor anlamış değilimaa buraya yazarken gol oldu
İspanyada iy 0 oynamak son zamanlardaki favorum reisim tavsiye ederimispanya ligi hep sıkıntı dost 2.lig fark etmiyor bakalım 🙂
senden kaynaklı olabilir dost her hangi bir sıkıntı bulunmuyorForumda bi yavaşlık mı var yoksa benim internet mi 10 dakikadır bi türlü giremedim
aynen öyle dost şaka gibiilk yarılar 3 macta gol yok 2si senin oynadıkların kısmete bak
baskan ben onlar iy 0 aldjm ya herhalde sansim donuyor tek gole kaldim ispanyada 7 tl ye 220 alacam hala saskinim ahahabenim oynadığım ispanya ligi maçlarında gol yok İy diğer maçların hepsinde gol var nasıl oluyor anlamış değilim
Bol sanslarShellac / 17.07.2020 Kuponum
Ekli dosyayı görüntüle 83164
senin istediğin gibi olur umarım dostbaskan ben onlar iy 0 aldjm ya herhalde sansim donuyor tek gole kaldim ispanyada 7 tl ye 220 alacam hala saskinim ahaha
baskan ilk yari benim istedigimgivi oldu ins ikibci yaeida senin istedigin gibi olursenin istediğin gibi olur umarım dost
umarım dost bakalım şansımıza 🙂baskan ilk yari benim istedigimgivi oldu ins ikibci yaeida senin istedigin gibi olur
2 oldu dostGol 1 fue