tuttu be dost ben şook@Shellac Oldu bu sefer kankaaaaaaa
Hiç demediğim bişeyi dedim bugün sana hissediyorum dedim reistuttu be dost ben şook
@hasan9344 Tebrik ederim dost benim kuponun aynısı oynamışsın gelmesine sevindim 🙂Bol şanslar başkan
dost inan senin adına çok üzüldüm keşke yanına başka maç koymasaydın ama benim kupon bile şüpheliydi İY 0 gol yoktu maçlarda ne demişler 90 dakika ümit kesilmezTebrikler dostumm
Reis sırayı bize devret artık kırdın kör talihidost inan senin adına çok üzüldüm keşke yanına başka maç koymasaydın ama benim kupon bile şüpheliydi İY 0 gol yoktu maçlarda ne demişler 90 dakika ümit kesilmez
sonunda diyelim dost 4 gün tekten yatmalar bugün şans güldü 🙂Gerisi gelir artık şeytanın bacağı kırıldı reis
dost 4 5 koydum yattı dün 10 maç koydum oda yattı bugün 3 maç koydum dedim artık olsun şans yanımızdaydı oldu..ne kadar çok maç o kadar şans azalıyorAllah belamı versinki benim şansım 0 ya.Aç gözlülük edip şu 3 maçın yanına spezia üst2 oynadım dakika 16da gol geldi maç kurudu dakika 87 valla pes ya
@Shellac şeytanın bacağını kırdı artık reis bundan sonra her gün wonlarsonunda tebrikler reis