- 7,324
- 2,800
- 113
Kuponun oynandığını görmemiştim dost Konuyu görünce direk yorum yaptım öyleKuponda varya o maç bro
Kuponun oynandığını görmemiştim dost Konuyu görünce direk yorum yaptım öyleKuponda varya o maç bro
Tmm bro o var kuponda basket iyi gidiyor gelirse tr 3.5 üst ve Moldova maçı korner bahsi kaliyorKuponun oynandığını görmemiştim dost Konuyu görünce direk yorum yaptım öyle
evet dostum gelecek gibi duruyor inş diğerleri de gelirBu basket gelir @siyahbeyaz106 kardeşim
Geçmiş olsun dost13 gündür karantinadayım şu son bi kaç saattir keyifli geçiyor saolsun açtı bi etkinlik @Shellac zaman iyi geçiyor 🙂
geçmiş olsun dost13 gündür karantinadayım şu son bi kaç saattir keyifli geçiyor saolsun açtı bi etkinlik @Shellac zaman iyi geçiyor 🙂
Saol dostum geçti Allah'ı izniyleGeçmiş olsun dost
sen nasılsın dost durumun nasıl iyisin demi13 gündür karantinadayım şu son bi kaç saattir keyifli geçiyor saolsun açtı bi etkinlik @Shellac zaman iyi geçiyor 🙂
Allaha şükür çok iyiyim bi an önce işime başlamak istiyorum çalışmayı özledimsen nasılsın dost durumun nasıl iyisin demi