Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Shellac | 2 | Güven Olduktan Sonra Şansta Gelir 💸

Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
10

cecoman

Hayallerimi uçurtma yapmıştm onunda ipini kestiler
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,992
8,904
113
Baskette tamam

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,413
48,052
113
Basket içerde kaldı 2 maç.ben Moldova maçından korkuyorum 2 takımda ezik takım.ben korner bahsi alacağım zaman bı taraf favori ve baskın ise aliyorum.mesela bizim macadankorner alinabilirdi.moldova maçı tam ortada olan maç umarım kupon tutar.maca 20 dk var ben çay suyumu koyayım

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,314
154,351
113
Basket içerde kaldı 2 maç.ben Moldova maçından korkuyorum 2 takımda ezik takım.ben korner bahsi alacağım zaman bı taraf favori ve baskın ise aliyorum.mesela bizim macadankorner alinabilirdi.moldova maçı tam ortada olan maç umarım kupon tutar.maca 20 dk var ben çay suyumu koyayım
koy tabii dost
@ceco2486 bizde çay mı içelim kahve mi dost

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,413
48,052
113
ilk yarı 3 gol bile gelebilir dost
ama Holanda bazen atamıyor
Bizimkiler zaten Allah'a emanet
O maç ile ilgili fikrimi uzunca bi msjida belirttim bro param olsa o maçı asla boş gecmezdim ama bu aralar tersoyuz sadece etkinliğe katıyoruz.grububuz çok karışık maçlar bittiğinde iş 2li averaja bile kalabilir o yüzden Hollanda bastiricak bizimkilerde atar ve bolcada yerler goemuyomunuz önüne gelen atıyor bize Karadağ 2 Litvanya 3 Hollanda tek başına 4 bile atabilir.bekleyelim görelim 20 dk kaldı

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,356
5,551
113
ben incelemedim bile kornerleri
sana güvendim aldım dost
ona göre ilk yarı da gelmese de 90 dakika süre var :D
Simdi baktim aralarindaki son mac da 4 korner cikmis. Belki de ona istinaden oranlar belirlenmistir. Bu tip kucuk mclarda cok korner oluyor. Ve bu 2 takim elemelerde bol bol korner atmislar. Ben yine oyle olacagina inaniyorum.