- 529
- 266
- 63
Hepimiz kardeşiz estağfurullah ben yanlış anladım sanırımDost ben dalga gecmedim bol sansin olsun ne haddimize biz kimizki dalga gecicez
Hepimiz kardeşiz estağfurullah ben yanlış anladım sanırımDost ben dalga gecmedim bol sansin olsun ne haddimize biz kimizki dalga gecicez
Nereye yerinde dost kupon yapamadık bugunNesen yerinde dost şeytanın bol olsun iyi gidiyor galiba
romanın neresı cıns dostum 6 tane gol yemıs puana ıhtıyacı var samdorıa hedefsız buz gıbı bahıs 2 gol atarı olur olmaz bılmem ama mantıklı@Shellac nerde cins takım var kupona koyuyosun valla umarım gelir artık
Bu aranızdaki muhabbeti bi ben çözemedim yaşlandım galiba 😂At bı 50 birdaha anlatirim dost sıkıntı yok
Şu son cumleni kaldır dost onu dedik ten sonra hiç kupon tutmadı iyi gidenide bozmaromanın neresı cıns dostum 6 tane gol yemıs puana ıhtıyacı var samdorıa hedefsız buz gıbı bahıs 2 gol atarı olur olmaz bılmem ama mantıklı
Nerde cins adam var shellac foruma alıyor. Cins maca bak 😄romanın neresı cıns dostum 6 tane gol yemıs puana ıhtıyacı var samdorıa hedefsız buz gıbı bahıs 2 gol atarı olur olmaz bılmem ama mantıklı
Shell umutkas41 erhanbey22 iskorpit 50 TL papara yazdı yaparız bı kupon sıkma caniniNereye yerinde dost kupon yapamadık bugun
Abi roma bu 1 gol atar yatar üstüne oynamazsın 5 atar bana hep ters gelmiştir bide deplasmanda ev sahibi rahat inşallah gelir gelmesini isterimromanın neresı cıns dostum 6 tane gol yemıs puana ıhtıyacı var samdorıa hedefsız buz gıbı bahıs 2 gol atarı olur olmaz bılmem ama mantıklı
Can sıkıntısı konusuyoz dost alınma takılıyor öyleBu aranızdaki muhabbeti bi ben çözemedim yaşlandım galiba 😂
Amin dostShell umutkas41 erhanbey22 iskorpit 50 TL papara yazdı yaparız bı kupon sıkma canini
Ayıp oluyoNerde cins adam var shellac foruma alıyor. Cins maca bak 😄
Roma birtane daha salladimi tamamdır bizim 50 LeeAmin dost
romanın golun ustune yattıgı mac hatırlamıyorum ben dostum 1ı atarsa yıne saldırır 6 gol yedı onun acısı var samdorıa da tras cok bakalım bekleyıp gorecegızAbi roma bu 1 gol atar yatar üstüne oynamazsın 5 atar bana hep ters gelmiştir bide deplasmanda ev sahibi rahat inşallah gelir gelmesini isterim
Bari maçı takip et dost o gol iptal olalı yıllar olduRoma birtane daha salladimi tamamdır bizim 50 Lee
Özür dilerim lütfenAyıp oluyo
Harbimi ulan harbiden iptal olmuşBari maçı takip et dost o gol iptal olalı yıllar oldu