- 41,592
- 44,953
- 113
Roma 75 kadar Atarsa Birseylr olur yoksa patates
nasıl bıze denk gelıyor dost saka gıbı3 gol ofsayt penaltı kaçır ne ararsan var maçta sağlık olsun dostlar
diyorum ya dost şans ve kısmet lazım biraz da 3 4 haftadır yenemiyorsun united ten 6 yemişsin gelip bu maçı telefi etmen lazım gol dahi atamıyorlarnasıl bıze denk gelıyor dost saka gıbı
Gecmis olsun hocam kötü olmuş en çokta atılan golün iptal olması beni cildirtiyor3 gol ofsayt penaltı kaçır ne ararsan var maçta sağlık olsun dostlar
roma 12K mı yedi bugün dostGecmis olsun hocam kötü olmuş en çokta atılan golün iptal olması beni cildirtiyor
hadı vara gıttı ıptal tamam da dzeko nasıl kacırıyor penaltıyı saka gıbı gercekten dost hıcbır amacı olmayan takım rahat rahat kazanıyordiyorum ya dost şans ve kısmet lazım biraz da 3 4 haftadır yenemiyorsun united ten 6 yemişsin gelip bu maçı telefi etmen lazım gol dahi atamıyorlar
Benim kuponu görmüşsündür lyon maçında neler neler oldu 25 dk 1 korner olmadı son saniye de geldi çok garip valla hakem korneri iptal edip p6 verdiroma 12K mı yedi bugün dost
her gün olmayacak bir maçı kupona koyuyorum
işte dost ne kadar analiz yaparsak yapalım, bir yerde yanlış yapıyoruzhadı vara gıttı ıptal tamam da dzeko nasıl kacırıyor penaltıyı saka gıbı gercekten dost hıcbır amacı olmayan takım rahat rahat kazanıyor
dost gelsinde 90+ da bile gelsinBenim kuponu görmüşsündür lyon maçında neler neler oldu 25 dk 1 korner olmadı son saniye de geldi çok garip valla hakem korneri iptal edip p6 verdi
sans yok dost sans gercekten hıc yokişte dost ne kadar analiz yaparsak yapalım, bir yerde yanlış yapıyoruz
Aynen hocam doğru diyorsundost gelsinde 90+ da bile gelsin
kornerler 5-5
son dakika da 4 kırmızı çıkıyor maçta ne ararsan var
bir kere uğrasın be dostsans yok dost sans gercekten hıc yok