- 4,205
- 6,435
- 113
Marsilya sarıkart 2
@unclaimed61 @Umutks41 umarım utanmıssınızdırböyle sacma sapan bı bahıs sectık dost bol sans
Ekli dosyayı görüntüle 174994
Aferim dost nasıl bildin bu 1.96 oranı sen@unclaimed61 @Umutks41 umarım utanmıssınızdır
Biz ses ediyor muyuz @erhanbey22 cim
1.96 deyip geçme 800 bassan 1568 yapıyo var cunku boyle basan dostlarAferim dost nasıl bildin bu 1.96 oranı sen
Fener 5 dk geç gol atsa 5.5 k almıstım ahın kalmıs dost çıkmıyo1.96 deyip geçme 800 bassan 1568 yapıyo var cunku boyle basan dostlar
O kupon da bu erhanın yüzüne gitti kankaFener 5 dk geç gol atsa 5.5 k almıstım ahın kalmıs dost çıkmıyo
Fener 5 dk geç gol atsa 5.5 k almıstım ahın kalmıs dost çıkmıyo
sen dostuna sıgara var mı dıye sorma gıt 800 yatır sonra kuponlar neden yatıyo neysekı kadım dostlar sahip cıktı bızeO kupon da bu erhanın yüzüne gitti kanka
Aynen dost bizde para bitmez sigarası olmayıp kupon yapan dostlarım var onlar atar sağolsun dostlarsen dostuna sıgara var mı dıye sorma gıt 800 yatır sonra kuponlar neden yatıyo neysekı kadım dostlar sahip cıktı bıze
yenısıne saglık dost kuzen atar bı 800 daha yarın 10k cekersın
ikidir tahmin geliyor shel 3 te oynarsin gelmez 😀Westham köşe vuruşlarları maç sonu 2 oran 😀 bol şans
Adama böyle diyip 5 k yı 3 dakika da paramparça ediyorsun dostsen dostuna sıgara var mı dıye sorma gıt 800 yatır sonra kuponlar neden yatıyo neysekı kadım dostlar sahip cıktı bıze
yenısıne saglık dost kuzen atar bı 800 daha yarın 10k cekersın
dostlarımız bıze hem sıgara hem kupon ıcın gonderıyo selam vermemız yetıyo dost Allah sızede versın boyle dostlarAynen dost bizde para bitmez sigarası olmayıp kupon yapan dostlarım var onlar atar sağolsun dostlar
sefa yuzunden hergun bılgısayar basında durur dun 11 de yazdım saat 5:30 a kadar cevap yok bellıydı zaten olmayacagı ordanAdama böyle diyip 5 k yı 3 dakika da paramparça ediyorsun dost
dostumun dostu dostumdur dostŞu dost muhabbetini kim başlattı forumda aw 😁 dost nedir ya
Dostunun dostu dostunsa ben sefanın dostu olduğuma göre sefada senin dostun oluyo dost niye kavga ediyonuz dost tartışmayın lütfen dost olan oldudostumun dostu dostumdur dost
Gece hallederiz dedin takmadık bizde dost hata sende git şimdi 5 k yı 3 e böl paramızı göndersefa yuzunden hergun bılgısayar basında durur dun 11 de yazdım saat 5:30 a kadar cevap yok bellıydı zaten olmayacagı ordan
bız bagımlıyız dost duramıyoruz
Aynen dost hatayı yaptı telafisini de yapsınGece hallederiz dedin takmadık bizde dost hata sende git şimdi 5 k yı 3 e böl paramızı gönder
2 liradan 5kya cıktık saka gıbı kendı paramla ollmaz neyse konuyu degıstırın zarbolar gelıyoGece hallederiz dedin takmadık bizde dost hata sende git şimdi 5 k yı 3 e böl paramızı gönder