- 47,002
- 51,213
- 113
Yanlış yaptı 3 ümüzün 5 k sını yedi 5 dakikada telafisini yapar umarımHaksız mıyım umut benim tanıdığım Erhan o parayı gönderir
Yanlış yaptı 3 ümüzün 5 k sını yedi 5 dakikada telafisini yapar umarımHaksız mıyım umut benim tanıdığım Erhan o parayı gönderir
5000/3: 1665 335 daha atesle duz 2k atayım hesap sasmasın dostHaksız mıyım umut benim tanıdığım Erhan o parayı gönderir
Yarına kadar param gelsin dost yönetime şikayet etcem yoksa erhanıYanlış yaptı 3 ümüzün 5 k sını yedi 5 dakikada telafisini yapar umarım
ugrasın yapın cocugum erhanbey22 hergun 12 saat ugrasıyo hakkıdırYanlış yaptı 3 ümüzün 5 k sını yedi 5 dakikada telafisini yapar umarım
yonetım bızız zaten dost derın devletYarına kadar param gelsin dost yönetime şikayet etcem yoksa erhanı
Sen ugrasıyon da boşa uğraşıyon dost biz uğraştığımız zaman çekiyoruz sen yapınca çekmiyonugrasın yapın cocugum erhanbey22 hergun 12 saat ugrasıyo hakkıdır
Öyle deme dost 10 k olcak o paraSen ugrasıyon da boşa uğraşıyon dost biz uğraştığımız zaman çekiyoruz sen yapınca çekmiyon
bugunde aksı gıbı hep bosa attık 100 lırayı gecmedı sefanın ahı tuttu hep onun yuuzunden yasadıgımız su hayatSen ugrasıyon da boşa uğraşıyon dost biz uğraştığımız zaman çekiyoruz sen yapınca çekmiyon
parayla ısımız yok dost zevkıne oynadık bılırsın zevkler ve renkler tartısılmazÖyle deme dost 10 k olcak o para
Kafayi yiycem @Shellac iddaa 11 vermis avrupada en az 15 orandir bunapoli maci var olur bro guven tam hatta ben oynasam sifir oynarim 1.1 2.2 biter
Spor alanında geçerli 15 ₺ deneme bonusunuz hesabınıza eklenmiştir.bugunde aksı gıbı hep bosa attık 100 lırayı gecmedı sefanın ahı tuttu hep onun yuuzunden yasadıgımız su hayat
5k olsa yurtdısına cıkıcamProfil fotomuzu crazy yaptık Erhan o 5 k dan payımızı yolla
adamlar ısının hakkını verıyor dost ip myp işleri yokSpor alanında geçerli 15 ₺ deneme bonusunuz hesabınıza eklenmiştir.
Bol sans
Neden ip desin dost dürüst sitelerden oynuyoruzadamlar ısının hakkını verıyor dost ip myp işleri yok
sorun kımde dusunmeye gerek yok dost senın mactan gıttı tabıShelin konuyu da aktif tutuyoruz yeter bu kadar bu arada kupon benim maçtan mı gitti
Demek 8 TL paran var dost Güzel 3 lira komisyona 5 lira nesineyebugun yasaldan 5 mac yazdım 5 lıraya 4 bın verıyodu oynamadım genk macına yattı ıyıkı oynamamısım ıntıhar konusu gelırdı bu gece