- 12,707
- 14,879
- 113
Fulham erken gole olur inşKupon 1 tek maçtan kayıp
Kupon 2 Son Durum
Ekli dosyayı görüntüle 176395
Kupon 3 Son Durum
Ekli dosyayı görüntüle 176396
Fulham erken gole olur inşKupon 1 tek maçtan kayıp
Kupon 2 Son Durum
Ekli dosyayı görüntüle 176395
Kupon 3 Son Durum
Ekli dosyayı görüntüle 176396
kuponlara bakınca aynısı aklımdan geçti dostTahminler cok basarili olmus. 12 macta 1 mac yatmis. Fulham da riskli. Surdan mac ayiklayip oynayan zengin olurdu
Bence forum olarak twhmınlerde iyiyiz bu kadar macdan tek fire. Kesin şikelidir vaduz üst olmaması imkansızdı 37 de 2-0 Mac oyle bıtıosa vardır şike kesin
2-1 oldu dostBence forum olarak twhmınlerde iyiyiz bu kadar macdan tek fire. Kesin şikelidir vaduz üst olmaması imkansızdı 37 de 2-0 Mac oyle bıtıosa vardır şike kesin
Bugun maçlar cok iyiydi dost
Beşiktaş maçı saçma şekilde yatırdı beni tek ondan patladım bende diğer tüm maçlarım geldi
Zaten 10 mactan 1 i ters bitiyorsa kesin o maci secip kupona koymus oluyoruzkuponlara bakınca aynısı aklımdan geçti dost
hepsi tek maçtan ucundan gitti
ve oranlar gayet güzel maçların
Zürih gibisin dostZürih woon😂
Aynen öyle tatangaZaten 10 mactan 1 i ters bitiyorsa kesin o maci secip kupona koymus oluyoruz
tekrar attı dostHayda iptal
Ben ms 1 oynadım o yüzden verildi golbesıktasın yedıgı 3 gol nedır ole be şimdi baktım o faul vıdeoya bakıp nesıl verılmez yuhhh sıze be
beni tanıdınmı hocamErhanın 50.000 oranlı kuponu vardı bakıyım nolmuş milyoner falan mı oldu bu lavuk piyasada yok