- 25,671
- 23,774
- 113
kanka akıl alır gıbı degıl balotellı monteronun a.... s.. miş resmen golde şansına küsBen ms 1 oynadım o yüzden verildi gol
kanka akıl alır gıbı degıl balotellı monteronun a.... s.. miş resmen golde şansına küsBen ms 1 oynadım o yüzden verildi gol
Tanıdımbeni tanıdınmı hocam
oh my godTanıdım
Gol iptal olmaliydi bence de ama mac 2-0 iken sanki 4 numarali bjkli oyuncu 2. Saridan atilmaliydibesıktasın yedıgı 3 gol nedır ole be şimdi baktım o faul vıdeoya bakıp nesıl verılmez yuhhh sıze be
karşılıklo gol kaldı 2. kupon won sayılırKupon 1 tek maçtan kayıp
Kupon 2 Son Durum
Ekli dosyayı görüntüle 176395
Kupon 3 Son Durum
Ekli dosyayı görüntüle 176396
Bizim Türkiye'de var ı bile kullanamıo mal hakemler. Geçen hafta lig maçlarını analiz ettiler komple her macda bariz hakem hataları. Yabancı hakem getirilmeli bunlarla lig bitmez daha lıgın bası m herkes sıkayet ı bıraz ısınsın lig cok kavga cıkarGol iptal olmaliydi bence de ama mac 2-0 iken sanki 4 numarali bjkli oyuncu 2. Saridan atilmaliydi
haklısın dostum.mesela konusunca konustu oluyorum bak yemın edıorum larının iptal edılen golu buz gıbı gol kfalarına gore cızgı cekıolar.son gol saka gıbı 2 kez faul var ve el var ayrıca golde 3 hata var ve gol verılıyo ..sonra konustu oluyorum neyse renk gelsın sakatlar duzelene kadar takılalım 3 hafta daha sıkıntı yok ...Gol iptal olmaliydi bence de ama mac 2-0 iken sanki 4 numarali bjkli oyuncu 2. Saridan atilmaliydi
attırın la su fulhama ne boktan bı mac cıktı bu yaİlk gol fulham atması lazım
Valla var odasinda cekirdek citliyolar bence de. Tv de herkesin gordugunu goremiyorlar.Bizim Türkiye'de var ı bile kullanamıo mal hakemler. Geçen hafta lig maçlarını analiz ettiler komple her macda bariz hakem hataları. Yabancı hakem getirilmeli bunlarla lig bitmez daha lıgın bası m herkes sıkayet ı bıraz ısınsın lig cok kavga cıkar
4/4 oldu @Shellac yine kacirdik be.beni aldigin gun yatariz kesin 😁😁Bol sans bu ara hep kaciriyorum bunu 3 kez katildim 3 undede verdigim mac geldi
Buda 4. Tahmim inter maci var
işlerıne geldıgı gıbı kullanıolar video hakem varsa kım olursa nere yanlıs varsa duzelteceksın rakıp ayırmıcaksın kımızıysa kırmızı faulse faul arkadas ...Bizim Türkiye'de var ı bile kullanamıo mal hakemler. Geçen hafta lig maçlarını analiz ettiler komple her macda bariz hakem hataları. Yabancı hakem getirilmeli bunlarla lig bitmez daha lıgın bası m herkes sıkayet ı bıraz ısınsın lig cok kavga cıkar