- 47,002
- 51,213
- 113
İyi tabi kaliteli topcu mesutdan iyi durumda suanpjanic cok iyi degilmi ya
İyi tabi kaliteli topcu mesutdan iyi durumda suanpjanic cok iyi degilmi ya
Rica ederiz olur öyle şeyler allahtan benim maça eklememiş şellak senin macı oda biliyo benım macı tutucak kupona koymuşÖzür dilerim beyler
özürmü laaannnnnn özürmü.... canın sagolsun kısmet diilmişÖzür dilerim beyler
şuan derken dostİyi tabi kaliteli topcu mesutdan iyi durumda suan
Şuan işte dost geçmişe bakarsak tartışmaya gerek kalmazşuan derken dost
Bjknin ilk yari 1 i ve 1.5 üstü bilindi kg var i sana mı denk geldi dost😂Bjk adana kg var yazan delikanlı kimse cıksın hemen piyasaya
adana gol atma yuzdesı %1Bjk adana kg var yazan delikanlı kimse cıksın hemen piyasaya
Valla Shellac seçmeyi bilmiyor dost gidiyo beni kg varlı kuponlara yazıyo kg var ne dir Allah askına alt üst oynanır bu oyun dimi dostBjknin ilk yari 1 i ve 1.5 üstü bilindi kg var i sana mı denk geldi dost😂
eglencesine dost shel duymak istemiyo böyle şeylerÇok üzgünüm herkesi ekmeğinden ettim kusuruma bakmayın ya
katılıyorum reis shel bizden yana kullanmamış tercihini duygusal davranmış bjk evinde kaleadana gol atma yuzdesı %1
Aynen hiç sevmem kg yi😁Valla Shellac seçmeyi bilmiyor dost gidiyo beni kg varlı kuponlara yazıyo kg var ne dir Allah askına alt üst oynanır bu oyun dimi dost
ya hic sorma bı acemilik bi acemilik al benden de okadar gıttı bilgeligimizValla Shellac seçmeyi bilmiyor dost gidiyo beni kg varlı kuponlara yazıyo kg var ne dir Allah askına alt üst oynanır bu oyun dimi dost
hıc bır takım turk lıgınde besıktası ewinde yenemez bu kadar net ve acık skatlar falan 10 gune duzelcek bıde yandılar wallakatılıyorum reis shel bizden yana kullanmamış tercihini duygusal davranmış bjk evinde kale
bu ligin üstünde bi takımız zaten oyun belli ediyor yedeğin yedeği ile maç kazanıyor takım 2 farktan çok sıkıcı bi lig bizi bekliyohıc bır takım turk lıgınde besıktası ewinde yenemez bu kadar net ve acık skatlar falan 10 gune duzelcek bıde yandılar walla
Ulan Trabzonlu adam Beşiktaş mı tutar yazık yazıkbu ligin üstünde bi takımız zaten oyun belli ediyor yedeğin yedeği ile maç kazanıyor takım 2 farktan çok sıkıcı bi lig bizi bekliyo