- 7,054
- 3,128
- 113
Adana attı la Umut
adana gol atma yuzdesı %1
yuzde 1 kullandı ama adamlar 1 deyıp gecme
2 mizin maçı geldi diğer maçlar neydi dostAdana attı la Umut
atletico maçı 1 gol işallah odawon olur kalır 2 maçGenoa icerde
Kalan 2 maçın 1 ı benim dost o yuzden pek ümitlenmeyelim🤔atletico maçı 1 gol işallah odawon olur kalır 2 maç
Southampton kg var bide bologna basket 73.5 üst galiba2 mizin maçı geldi diğer maçlar neydi dost
Basket sıkıntı milano o sayıyı yer mi bilemedimSouthampton kg var bide bologna basket 73.5 üst galiba
ben bızım kuponu yakanı bulup öldürdüm kanka sende öldürSouth macı kg var ve baskete kalmış basketten yatıcaz dep 75 atamaz kim verdi o maçı
3.5 üst dedik ses etme geçen de 2.5 üst dedim 0-2 bitti dedim yine yatacam herhalde bu sefer kıymadılar banabu ajax ne ayak tarıhlerının en formda dönemını yasıolar resmen oda bızı buldu
Kanka bologna iyi takım aslında ama Milano kadar değil kafa kafaya giderse gelebilir 74-75 sayı ne kiBasket sıkıntı milano o sayıyı yer mi bilemedim
Maçları alt bitiyo o takımın genelde ondan dedim neyse inş gelirKanka bologna iyi takım aslında ama Milano kadar değil kafa kafaya giderse gelebilir 74-75 sayı ne ki
Maçtan önce moral bozmayalım dostumMaçları alt bitiyo o takımın genelde ondan dedim neyse inş gelir
Ters totem bunlar dost 92 k parası olanlar anlamazMaçtan önce moral bozmayalım dostum