- 25,671
- 23,774
- 113
ahaha besıktasım macı verecek herkes sakatlandı gezzalda patates oldu oyuncu klamadı
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ve attı90+ Balotelli dost sakin
Ms 1 dedik söyle adam gibi oynasınlar dayıahaha besıktasım macı verecek herkes sakatlandı gezzalda patates oldu oyuncu klamadı aq
Bizim grupta milano basket ve Sheffield kaldıDostlar seçimler güzel emeğinize Sağlık
Kupon - 1
@Batursmc @Eschelon @sukes1982 @ÇiçekAbbas
Ekli dosyayı görüntüle 176345
Kupon - 2
@mountblade @mes @Umutks41 @Muctwen
Ekli dosyayı görüntüle 176346
Kupon - 3
@erikabella @Haqn38 @ceco2486 @rioletta
Ekli dosyayı görüntüle 176347
tum klas oyuncular sakatlandı şaka gibi ajax dan bi 5 de biz yicezMs 1 dedik söyle adam gibi oynasınlar dayı
Dost sheffield gelir mi sence pek takip etmiyorum 2.ligiBizim grupta milano basket ve Sheffield kaldı
Bu sene baya gollü geçiyor maçları kupa maçı evinde gol bulur sout üst lig takımı o da bi gol bulur diye düşünüyorumDost sheffield gelir mi sence pek takip etmiyorum 2.ligi
kenan bir ozi iki topal üç onların parasıbnı bıze verseler keske hıc degılse degerlendıırıız aqBu Kenan karamanı nasıl topcu diye oynatıyorlar acaba
İyi başladı shef bu sene gollu gecıo macları sout ust lig takımı ama bu eng kupası maclar öyle kolay olmuo iki takımda gol bulur ümidindeyimDost sheffield gelir mi sence pek takip etmiyorum 2.ligi
Ozi topal neyse de Kenan ne aga adam da hiç bir beceri hiç bir kabiliyet yok nasıl topcu yapıyorlar bunun gibilerini milli takımadada oynuyor adam ne artısı var cozemedımkenan bir ozi iki topal üç onların parasıbnı bıze verseler keske hıc degılse degerlendıırıız aq
düşünsen kenanın aldıgı yıllk 800 bin euroyu senle bana kırıştırıolar bi düşünsene düşün düşün lanOzi topal neyse de Kenan ne aga adam da hiç bir beceri hiç bir kabiliyet yok nasıl topcu yapıyorlar bunun gibilerini milli takımadada oynuyor adam ne artısı var cozemedım
Shef attiBu sene baya gollü geçiyor maçları kupa maçı evinde gol bulur sout üst lig takımı o da bi gol bulur diye düşünüyorum
Baskete kalıyor gibi shef attı güzel olduShef atti
Baskete guveniyorum bakalimBaskete kalıyor gibi shef attı güzel oldu
Sen mı vermıstın basketi dostBaskete guveniyorum bakalim