- 2,815
- 1,117
- 113
Devan
bozuk saat bile gunde 2 kez dogruyu gosterır derler dostİhtiyar verdiğin maç yanlışlıkla geldi gibi
Cinlerde iş yok gol yok nasıl bir ligi seçmişiz
Kombine yap çek fişi artık. 3 gün oldu 🙂İhtiyar verdiğin maç yanlışlıkla geldi gibi
Cinlerde iş yok gol yok nasıl bir ligi seçmişiz
oluru var üsttekinin hadi bakalım
Öyledir erhan dostum mesela 2 kupon tuttursun arka arkaya randevuyla çalışır ulaşmak mümkün değilHelal sana dost gine formdasin
Gerçi onun dediği olması için kg de olması lazım 73 dk 0 3 maç suanÖyledir erhan dostum mesela 2 kupon tuttursun arka arkaya randevuyla çalışır ulaşmak mümkün değil
balıkçı kadar mesgul değiliz dost balıkcı 5 scatter atsın 2 ay ulasamayızÖyledir erhan dostum mesela 2 kupon tuttursun arka arkaya randevuyla çalışır ulaşmak mümkün değil
farketmez dost yolu acan bızızGerçi onun dediği olması için kg de olması lazım 73 dk 0 3 maç suan
Balıkçı artık sevmiyo beni dost bende onu aramız bozuk mokarlabalıkçı kadar mesgul değiliz dost balıkcı 5 scatter atsın 2 ay ulasamayız
Orası öyle tabi dostfarketmez dost yolu acan bızız
hayaller paris hayatlar somali senin adın belli benim adım mokoli mokoli dostBalıkçı artık sevmiyo beni dost bende onu aramız bozuk mokarla
Helal dost bakiyom keyfin yerinde her kupon tutuyo galiba bol şansGerçi onun dediği olması için kg de olması lazım 73 dk 0 3 maç suan