- 2,172
- 2,393
- 113
Helal dost kelimelerin arasına guzellemeleri yaptın gene bol şansShell kazandımı bize telafi yapar enişte o konuda süpemiz yok da mühim olan kazanması
Helal dost kelimelerin arasına guzellemeleri yaptın gene bol şansShell kazandımı bize telafi yapar enişte o konuda süpemiz yok da mühim olan kazanması
Helal dost çok ince espiri yaptın tebriklerYasak dost forum üyeleri arasında para alış verişi yoksa gonderirdim😂
Helal dost sende kuponlar gelmeye basladımı beliri verdin BABACIK GİBİHelal dost kelimelerin arasına guzellemeleri yaptın gene bol şans
alısverıs yok dost sadece alcaz onu belirtir misin dostumuza karsılıklı olunca yasak oluyoHelal dost çok ince espiri yaptın tebrikler
Büüyük yazınca hediye büyük gelmiyor dostNam Dinh penaltı !
Sıkıntı yok dost bana gelcek para varsa bile sana gelsin nikinin hakkını verip bi balık yersin benden dostHelal dost sende kuponlar gelmeye basladımı beliri verdin BABACIK GİBİ
Benim sinerji tarzım buBüüyük yazınca hediye büyük gelmiyor dost
Helal dost maho aklıma geldiSıkıntı yok dost bana gelcek para varsa bile sana gelsin nikinin hakkını verip bi balık yersin benden dost
Takılıyoz dost bursalımısınBenim sinerji tarzım bu
evetTakılıyoz dost bursalımısın
Senaryo yaziyo bizde dinliyoz dost napalim bu hayata senaryo dinlemeye gelmişizalısverıs yok dost sadece alcaz onu belirtir misin dostumuza karsılıklı olunca yasak oluyo
Benim neden haberim yok