- 103,205
- 154,309
- 113
Bu saatte uyanık İhtiyar dostBol sans dost
Bu saatte uyanık İhtiyar dostBol sans dost
Havalar sicak dost uyutmuyor iskorpit gibi ne klimamiz var ne cimbalimiz foto atmis bana bugun cacik pilav sulu kofte nispet yapiyoBu saatte uyanık İhtiyar dost
Teşekkürler dost gecemiz güzel olsunBol şanslar başkan
Olacak olacak 😍Teşekkürler dost gecemiz güzel olsun
Gözükmüyor @İskorpit bizde neden diyoruzz sebebi belli olduHavalar sicak dost uyutmuyor iskorpit gibi ne klimamiz var ne cimbalimiz foto atmis bana bugun cacik pilav sulu kofte nispet yapiyo
Bol sans bu aralar gececisin bro
Kumlucada manita yapmis isler yogun gidemiyorum diyo bende dedim yalan agzina yuva yapmis bizde yalan olmaz eniste diyo 😀Gözükmüyor @İskorpit bizde neden diyoruzz sebebi belli oldu
Gündüzleri şans dönmüyor birde gece deneyelim dedik dostBol sans bu aralar gececisin bro
o bir yolunu bulur gider dost ama manita olayı mı yalan diyorsun dostKumlucada manita yapmis isler yogun gidemiyorum diyo bende dedim yalan agzina yuva yapmis bizde yalan olmaz eniste diyo 😀
Maco erkek dost kizlar hasta iskorpite masaya elini vurdumu 3 kiz yaninda bitiyo 😀😀o bir yolunu bulur gider dost ama manita olayı mı yalan diyorsun dost
3 az gelir dost 5 e tamamlayalımMaco erkek dost kizlar hasta iskorpite masaya elini vurdumu 3 kiz yaninda bitiyo 😀😀
Hayırlı geceler güzel insanHayırlı geceler bol şanslar reis
Bende de öyle dostYa reis bu vbet bende böyle gözüküyor bi sorunmu var vbette kafam çorba gbi olduEkli dosyayı görüntüle 161237