- 103,205
- 154,309
- 113
Teşekkürler dostBol şanslar
Teşekkürler dostBol şanslar
Nasıl yapıcaz dost dogum günüm bugun benim 😀 almam lazımBende de öyle dost
Jamaika 2.0 yapmış umarım 1 den fazla gol olmaz be
Saat 3 doğum günü bitti dostNasıl yapıcaz dost dogum günüm bugun benim 😀 almam lazım
2.5 üst oynadım sonra değiştirdim her seferinde böyle oynayınca 4 gol veya 1 gol de kalıyorJamaika 2.0 yapmış umarım 1 den fazla gol olmaz be
Kral sen olayı tamamen yanlış anlamıssın bugun brnim dogum günüm 13 temmuz 😀Saat 3 doğum günü bitti dost
Bakarsın böyle biter.dep asiliyor maça o sıkıntı.yazdigin gibi gelir umarım2.5 üst oynadım sonra değiştirdim her seferinde böyle oynayınca 4 gol veya 1 gol de kalıyor
Jamaika 2 gol atar maç biter dedim iy dan 2 tane salladı işimiz var bu maçta
Betparıbucum 30 tl verdi 8.5 üstü korner oynadık jmeikaya adiler 2 gol attı korner yok2.5 üst oynadım sonra değiştirdim her seferinde böyle oynayınca 4 gol veya 1 gol de kalıyor
Jamaika 2 gol atar maç biter dedim iy dan 2 tane salladı işimiz var bu maçta
mutlu yıllar angaralımNasıl yapıcaz dost dogum günüm bugun benim 😀 almam lazım
Doğum günün kutlu olsun dostum umarım herşey dilediğince olurNasıl yapıcaz dost dogum günüm bugun benim 😀 almam lazım
mutlu yıllar angaralım
Tesekürler dostlar Allah gönlünüze göre versinDoğum günün kutlu olsun dostum umarım herşey dilediğince olur
abi manyagın birine tosladık gece gece salmıyor diger konuda yav muhtemelen ban yerim ben de bu gecenin sonundaTesekürler dostlar Allah gönlünüze göre versin
Bende de kayış koptu beraber yeriz herhaldeabi manyagın birine tosladık gece gece salmıyor diger konuda yav muhtemelen ban yerim ben de bu gecenin sonunda
Kardeşim doğum günün kutlu olsun ,nice sağlıklı,huzurlu,mutlu ve kumarsız yaşlar dilerim 🎂🎂Nasıl yapıcaz dost dogum günüm bugun benim 😀 almam lazım
mutlu yıllar hocamNasıl yapıcaz dost dogum günüm bugun benim 😀 almam lazım
Gardasım ben öyle admlara cvp bile vermem şu muhattap oldgun adamlara bak la velet awabi manyagın birine tosladık gece gece salmıyor diger konuda yav muhtemelen ban yerim ben de bu gecenin sonunda